2777
2789

ادمی که عاشقش بودم بعد چندسال ، توو زرد از اب دراومد . ازمون استخدامی هم که شرکت کردم قبول نشدم

حالم خیلی بده  احساس پوچی میکنم 

دست چپم تیر میکشه. یکی بگه چیکار کنم افسردگی داره خفم میکنه😭

میشه بپرسم چن سالته؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو اینجور مواقع وقتی حس میکنم دارم تو عمق مشکل غرق میشم کمی از مشکل فاصله میگیرم به خودم اجازه میدم ذهنم آروم بشه بعد تصمیم میگیرم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

۲۵

خب عزیزم آزمون استخدامی رو دوباره شرکت میکنی

آدمی ک عاشقش بودی هم یه درسه فقط رها کن آدمی که بهتره خودش میاد تو زندگیت ، کم کم فراموش میکنی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

دوروز به خودم استراحت میدم و کارایی ک دوست دارم رو میکنم و همش تفریح میکنم وبعد از سه روز دوباره زندگیمو از اول شروع میکنم

همه ما یه زمانی از زندگیمون کم میاریم مهم اینه هدفمون و زندگیمون واسمون مقدس باشه به همین راحتیا از دستش ندیم

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایین

خواستید ایدی شو بدم

وقتی بری تو بیمارستان  قسمت سوختگی‌ها

قسمت اورژانس تصادفی ها

وقتی بری مزار  دور از جون پشت مرده شور خونه ها و ضجه های مادر و خواهر رو بشنوی برا جوونشون

وقتی یادت بیفته تو زندان‌ها چه خبره....اونم سلول انفرادی...

اونوقت ناراحتی‌های الان تو  دود میشن و محو میشن

با همین تو زرد اگه رفته بودی سر زندگی و بچه...چه میکردی

آزمون قبول نشدی  چشم بهم بزنی سال میره و آزمون بعدی...

وقتی بری تو بیمارستان قسمت سوختگی‌هاقسمت اورژانس تصادفی هاوقتی بری مزار دور از جون پشت مرده شور خو ...

اره راس میگی... فعلا تنها دلخوشی ای که دارم خانواده و سلامتیه