2777
2789
یه پیرن ابی یا بنفش تنتنه رو یه مبل ابی با یه جوراب سفید خال خالی

عزیزم منم میگی مراحل طلاقم اشتی دارم یاطلاقه ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بخدا دیوونه شدم🥲نزدیک دوماهه دهنم سرویس شده یبار یه جانم بهم گفت تا یه هفته میخندیدم برا خودم ...

خدایا یاد خودم افتادم😂🩷

ببین ولی تروخدا تا از حسش مطمئن نشدی وابسته نشو بعدش خیلی سختی میکشی💛

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

بنظرم بچه دار میشی اگرم ازدواج نکردی ازدواج میکنی ب زودی و بچه دار میشی

فدات شم من درحال طلاقم دوتابچه دارم درگیردادگاهم به نظرت طلاقه یااشتی ؟؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
رسیدی بهش؟اینو قول نمیدمم ولی چشم🤭💕

آره🥹🩵

انشالله قسمت خودت با آقا پیمان چشم مشکی😍🩷

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

درمورد منم بگو هرچی حس میکنیی

انرژی بالا....مهربون...دل رحم...ولی ساده لوح نیستی...کمی لجباز....کمی پرحرف....عاشق ارتباط گرفتن با ادمای مثبت....رویاپرداز....احساسی....

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
انرژی بالا....مهربون...دل رحم...ولی ساده لوح نیستی...کمی لجباز....کمی پرحرف....عاشق ارتباط گرفتن با ...

درست بود همش عشقم من یکیو دوس دارم اسمش پیمانه درمورد احساس اون چی حس میکنی؟خوشش میاد ازم؟در اینده پیشنهاد میده؟

انرژی بالا....مهربون...دل رحم...ولی ساده لوح نیستی...کمی لجباز....کمی پرحرف....عاشق ارتباط گرفتن با ...

عزیزم ❤️❤️❤️❤️❤️منومیگی مراحل طلاقم ااراشه به نظرت طلاق دارم یااشتی ؟،؟؟