2777
2789

خبر مرگم لباس خریدم عکس و تو لینک میزارم ، 

https://biaupload.com/do.php?imgf=org-0aaeb250408c1.jpg

مدل لباس طوری هه که نمیشه چادر سر کرد

الان میگن اون شب اونجا طوری هه که (جای دولتی هست ) باید چادر سر کنی ، نمیشه با لباس مجلسی از محوطه رد شی و ....

یعنی همین که من رفتم سه تومن پول لباس دادم یادشون اومد ، تا قبلش چرا نگفتن ، همش بهم میگفتن ما رفتیم لباس خریدم فلان مدل مجلسی باز و ....

آخه من با این لباس کوفتی چطور چادر سر کنم ، آرایشگاه خودم نوبت گرفتم با شنیون و ... چطور چادر سر کنم ؟؟؟؟ 

آنقدر گریه کردم چشام پف کرده 

تصمیم گرفتم یه کت و شلوار که داشتم بپوشم ، نوبت آرایشگاه که خودم گرفتم و هم کنسل کنم 

دیگه حالم داره بهم میخوره 

می‌خوام ساده ساده برم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالت خوبه؟! 😐

اولا که راحت میتونی چادر سر کنی مدل شو دیدم عجیب غریب نبود که نتونی چادر سر کنی 

بعدم خیلی اذیتی زودتر برو تو سالن پرو لباس تو اونجا عوض کن هیچیم نمیشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

اوووو چقد شلوغش کردی گریه واسه چی

خب شینیون رو از پایین درست کن

لباستم ببر اونجا تنت کن 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ببر اونجا بپوش

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تو همه تالارا جای عوض کردن لباس هس میبردی اونجا میپوشیددی

با آرایش چطور برم اونجا عوض کنم ...

مگه مسخره هست 

اگه آنقدر همه چی خشکه خب سنگین میرم و میام 

دیگه کفرم بالا اومده