2777
2789
الان چیکار میکنه؟ تو رابطس؟ هنوزم ادم کثیفیه و یا پشیمونه ازکثافت کاریای گذشتش؟ خوشحاله ناراحته؟

به نظرم الان یا کار میکنه یا تو گوشیشه 

نه تو رابطه نیست

اینو نمیدونم خدایی😂🤦🏻‍♀️

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

حس میکنم لاغری....پوستت زرد طوره....زیاد فکر میکنی....ادم بی ازاری هستی....تو رفتار انگار بی تفاوتی نسبت به همه چیز ولی تو دلت نیستی.....ازین دخترای هفت خط حقه بازم نیستی.....اهل سواستفاده گری نیستی....زبر و زرنگ و شاداب نیستی....

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم کراشم کی ارتباط میگیرم ؟در چ حد هرچی از ارتباطمون حس میگنی یا کی فراموشش میگتم

فعلا ارتباط نمیگیری

اگرم بگیری معمولی

کراشتو کی فراموش میکنی؟

به نظرم زود چون زودگذره

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

به نظرم الان یا کار میکنه یا تو گوشیشه نه تو رابطه نیستاینو نمیدونم خدایی😂🤦🏻‍♀️

پروانه جون❤️❤️❤️❤️❤️ بعدطلاق اشتی میکنه ؟؟؟؟؟ بخاطربچه هادرسته 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
درسته درمورد پیمان چی حس میکنی

بچه ها جدی میگین که درست میگم؟😐

خودم داره برگام میریزه😂

به نظرم حسش معمولیه

سلام عشقم خوبی الان یکم سرم درد میکنه تاپیک میزنم شب بیا بپرس😁

😘😘😘ممنون نفسای اخره فکرکنم برگشتی نیس

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
مرسیی عزیزم لطف کردی دقیقاا دوستم به شدت حسوده 🥲🥲 میشه اینم بگییی قشنگم حستون میگه اخرش بهم میزسی ...

به نظرم آره 

ببین حالا نشدم نمیدونما من هرچی به ذهنم رسید گفتم😂😐

گفتین حس ششم بازی منم اومدم😐😂

پروانه جون❤️❤️❤️❤️❤️ بعدطلاق اشتی میکنه ؟؟؟؟؟ بخاطربچه هادرسته

شاید 

پروانه نیستم عزیزم ؛ پروانه هارو دوست دارم😂🩷

اینو نمیدونم چرا یهو از ذهنم رد شد دربارت 🤔

احساس میکنم ب خدا نزدیک تر میشی  و ادم خییییلی خوبی میشی

و احساس میکنم ازدواج میکنی 

تور عروسی اینا از ذهنم رد شد

😁😁😁هرچی تو ذهنم رد شدو برات گفتم

اره ۹۰ درصدش درست بود😂پیمان قدش بلنده یا کوتاهه؟لاغره یا چاق؟چشاش چه رنگیه

ب نظرم متوسطه نه بلند نه کوتاه 

لاغر

چشماش قهوه ای رو به عسلی حتی سبز؟!