2777
2789
نا امید نشو خدا بزرگه😍❤

ممنون عزیزم 🩷🩷من میرم سمتش به دربسته می خورم بیشعورفقط بخاطربچه هامه اونم خودشومیگیره 😔😔😔

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوتای اولی درست بود ولی چشاش سیاهه🥺فهمیده منم؟در اینده چی میشه؟

خب گفتم باگ دارم😂

به نظرم آره 

نمیدونم چرا حس کردم میاد خواستگاریت ولی تو رد میکنی

شاید مورد بهتری پیدا شه 

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

اینو نمیدونم چرا یهو از ذهنم رد شد دربارت 🤔احساس میکنم ب خدا نزدیک تر میشی و ادم خییییلی خوبی میشی ...

عزیزم درموردمن چی حس میکنی ؟؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
خب گفتم باگ دارم😂به نظرم آره نمیدونم چرا حس کردم میاد خواستگاریت ولی تو رد میکنیشاید مورد بهتری پید ...

من گی بخورم رد بکنم بیاد شیرینی میدم بهت بخدا خیلی دوسش دارمممم🥲🥺🤣

بچه ها کلی میگم من واسه سرگرمی اومدم نا امید اینا نشینا

ایشالا هرچی به صلاحتونه اتفاق بیوفته🩷

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

من گی بخورم رد بکنم بیاد شیرینی میدم بهت بخدا خیلی دوسش دارمممم🥲🥺🤣

عااا 🥹

عزیزم چقدر حست قشنگه بهش🥹

شخصیتم درست ولی ظاهر ن ار رابطه احساسیم چس حس میکنی

رابطه کات شده یا بی سرانجام یا بی سر و ته

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
اینو نمیدونم چرا یهو از ذهنم رد شد دربارت 🤔احساس میکنم ب خدا نزدیک تر میشی و ادم خییییلی خوبی میشی ...

چقدر عجیب❤️ عزیزم این روزا دارم روی رابطه با خودم و خدا کار میکنم جالب بود که حس کردی ❤️😍