2777
2789
عنوان

مامانای شمام اینجورن یامن حساسم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 37 پست
فکرشکم نیستم از بی توجهی بدم میاد

یک ماهه زایمان کردی باید خونه خودت باشی نیاز به مراقبت نداری دیگه 

بعدم شکرت اگه کمه توی این یک ماه زیاد میشد حالا که نشد یعنی شکرت کمه ربطی به تغذیه نداره کمکی باید بدی 

مادرت اگه پیش شوهرت میگه به دخترم میرسم ناراحت میشی 

خب چی بگه بعدها شوهرت سواستفاده کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق بده این بنده های خدا هم کم حوصله شدن. خودمونو با سختی بزرگ کردن دیکه حوصله ای نمیمونه. به همسرت بگو مواد غذایی و میوه بیاره خودت وقتی بچت خوابه پاشو درست کن هرچی میخوای.

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
زورم میگیره من هزینه میکنم براشون رسیدگی نمیکنه انگاراهمیتی نداره براش تازه زاییده بودم مادرشوهرم او ...

ببین شما رو نمی‌دونم ولی من خودم عمرا از کسی بخوام برام شیاف بزاره اصلا بخاطر همین قضیه خودم پا شدم رفتم بیمارستان خصوصی که دو ساعت با شهر خودمون فاصله داره زایمان کردم تا وظیفه ای گردن اطرافیانم نباشه حتی روز دوم ب بعد خودم تو خونه شیاف گذاشتم ب شوهرمم نگفتم 

عزیزم شما تازه زایمان کردی یکم حساسی 

اگه مهمانی ،که اصلا و ابدا نباید توقع داشته باشی

اگه خودت خرج میکنی بهش یاداور شو مثلا بگو مامان بیزحمت اب لیموشیرین برام بگیر،شاید فراموش میکنه 

گناه دارن بزار جلو چشم شوهرت بالا بمونن

شوهرتم واقعا هرکار میکنه وظیفشه با مادرت مقایسش نکن