2777
2789
عنوان

مامانای شمام اینجورن یامن حساسم

511 بازدید | 38 پست

یکماهه زایمان کردم اومدم خونه مامانم اینا شیرم کمه خونه خودمون شوهرم خیلی بهم میرسه که شیرم زیادشه مدام آب میوه میگیره ومراقب تغذیه من هست اومدم خونه بابام اینا اصلا مثل شوهرم رفتارنمیکنه مامانم درامدبایام زیاد نیست ولی انتظاردارم باهمون موادی که خونه دارن لااقل رسیدگی کنه مادرم امشب میگفت به شوهرت بگو که خیلی بهت میرسیم من نیشخندزدم گفت شوهرم خیلی رسیدگی میکنه مامان وبدعادت شدم وخندیدم مامانم بدش اومد وگفت اگه شیرت خیلی زیادمیشه من بدم بهت بخوری که اینکارکنم چون شیرم کمه اینجورگفت ینی شیرت زیادنیست برام مهم نیست جالبه مدام جلوشوهرم میگه ماهوای دختروداریم وهمه چی میدیم بخوره وبااغراق تعریف میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا تو خوبه ک مامانم دو روز ک موندم گفت برو خونت خواهرت و بچش اذیت میشن

جالب اینجاس ب خواهرم نمیگفت برو طبقه پایین تو خونته این با ی نوزاد و ی بچه ۱ ساله راحت باشه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فکرشکم نیستم از بی توجهی بدم میاد

به اندازه کافی از زایمان شما گذشته الان دیگه باید برگردی خونتون 

تا ده روز خونه مادر میمونن ...

و.اینکه بی توجهی به اینا نمیگن شما خیلی پر توقعی خیلی زیاد

برا تو خوبه ک مامانم دو روز ک موندم گفت برو خونت خواهرت و بچش اذیت میشنجالب اینجاس ب خواهرم نمیگفت ب ...

امروز میگفت شوهرتو اگه بهت رسیدگی میکنه کاری نداره غیر تو واسه زنش وبچش کرده من هزارتاکاردارم توخونه خنده دارنیست ناسلامتی دخترشم همیشه هم خودشو خوب جلوه میده اصلا محبت نداره بهم

امروز میگفت شوهرتو اگه بهت رسیدگی میکنه کاری نداره غیر تو واسه زنش وبچش کرده من هزارتاکاردارم توخونه ...

بازم در برابر مال من فرشتس

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

وای خیلی پررویی بخدا یک ماه رفتی خوردی خوابیدی طلبکار هم هستی اصلا وظیفه پدر مادرت نیست

دوهفته هم نشده عزیزم که اینجام بحث وظیفه نیست بحث محبته واینکه خودم خرج میکنم خونشون 

عزیزم پدرو مادر وظیفه ندارن شما باید قبل از رفتن گوشت و مرغ و میوه و مایحتاجی که احتیاج داشتی با خودت میبردی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

بازم در برابر مال من فرشتس

ب من گفت مگه واسه من زاییدی من نگه دارم ببر مادرشوهرت نگه داره بااینکه میدونست مادرشوهرم و کل خانوادش کربلان