2777
2789
عنوان

مامانای شمام اینجورن یامن حساسم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 38 پست
دوهفته هم نشده عزیزم که اینجام بحث وظیفه نیست بحث محبته واینکه خودم خرج میکنم خونشون

ببین بخاطر زایمان هم میشه حساس شدی من شوهرم بعد زایمان بدبخت همه کارامو انجام میداد بعد دو دقیقه میرفت تو‌اتاق برا خودش دراز بکشه من ناراحت میشدم الان که بهش فکر میکنم خیلی پررو بودم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین بخاطر زایمان هم میشه حساس شدی من شوهرم بعد زایمان بدبخت همه کارامو انجام میداد بعد دو دقیقه میر ...

زورم میگیره من هزینه میکنم براشون رسیدگی نمیکنه انگاراهمیتی نداره براش تازه زاییده بودم مادرشوهرم اومد بیمارستان واسم شیاف میزاشت بعدبه مامانم یه روز گفتم واسم بزارگفت نمیشه خودت بزاری اونجوری که خرج میکنم دوسم ندره مامانم 

اصلا همه حرفات درست اینکه بحث شکم نیس و خودت هزینه میکنی و انتظار محبت داری ولی نمیکنن انتظار توجه داری ولی نمیکنن و اینکه شوهرت خیلی بهت میرسه همشون درست

سوالم اینه باهمه اینا چرا نمیری خونه خودت هنوز اونجا موندی ؟

اصلا همه حرفات درست اینکه بحث شکم نیس و خودت هزینه میکنی و انتظار محبت داری ولی نمیکنن انتظار توجه د ...

بخدا دلم میگیره خونه خودم بایه بچه که واقعا سختمه تنهایی رسیدگی کنم چون بچه اولمه وبی تجربه ام

عزیزم اول اینکه فکر کنم بخاطر زایمانته دوم خوشبحالت ک همچین شوهری داری زندگیتو بردی

قربوت عزیزم عوضش نابودشدم خونه پدرم انقدر اذیت شدم نمیدونم شایدخدانگاهم کرده وجواب گریه هامو داده

عزیزم اول اینکه فکر کنم بخاطر زایمانته دوم خوشبحالت ک همچین شوهری داری زندگیتو بردی

انقدر احساس تنهایی میکنم که نگو همیشه گریه میکنم بچمو بغل میکنه قربون صدقه میره به من محل نمیده نمیگه دختر زاییده هواشو داشته باشم بهش میگم بلدی قربون صدقم بری

جمع کن خودتو بخاطر شکم خانوادت رو جلو شوهر خراب نکن 

شوهرت خیلی به فکر خرد و خوراکت هست قشنگ بخره برات بیاره اونجا بخور

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش