2777
2789
عنوان

سن ازدواج با حلقه

124 بازدید | 26 پست

کسی انجام داده درست باشه؟

اینجاش برای من جالبه که برای همه یه عدد میاد اگه بار دوم یا حتی هزارمم بگیری بازم همون عدد میاد

تجربه ای دارین؟

چطوریه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطوریه؟

یه حلقه و موی سر لازم داری بعد حلقه رو میگیری روی لیوان تا نصفه اب بی حرکت نگه میداری دستتو نیت میکنی میگی چن سالگی ازدواج دارم  بعد خود ب خود شروع ب تکون خوردن مبکنه تعداد ضربه ها به لبه لیوان میشه سن ازدواج اگه تکون نخورد ینی ازدواجی نداری

یه حلقه و موی سر لازم داری بعد حلقه رو میگیری روی لیوان تا نصفه اب بی حرکت نگه میداری دستتو نیت میکن ...

برم امتحان کنم 😁

حلقه حتما طلا باشه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
یه حلقه و موی سر لازم داری بعد حلقه رو میگیری روی لیوان تا نصفه اب بی حرکت نگه میداری دستتو نیت میکن ...

بزار امتحان کنم

حالا اگر ازدواج کرده باشم چی 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

سن ازدواج خودتو نشون میده انجام بده ببین سن ازدواجت میاد ب منم بگو

موهام کوتاهه اشکال نداره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ن فقط بالای اب بی حرکت دستتو نگه دار خودش باید ب خودی تکون لخوره

گلم چنبار امتحان کردم نشد فک کنم قاچاقی ازدواج کردم😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما دقیق انجام ندادی تو گوگل بزن سن ازدواج با حلقه دقیق میگه چجوری انجام بدی

باش تاپیکتو سیو میکنم انجام دادم بت میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما دقیق انجام ندادی تو گوگل بزن سن ازدواج با حلقه دقیق میگه چجوری انجام بدی

و من شر حاسدا اذا حسد 🧿🧿🧿🧿

۲۶سالکی قرارها ازدواج کنم 🧿🧿🧿

🤣🤣🤣🤣🤣