2777
2789

مامانم یه ماهه با ی آقایی ازدواج کرده بی اطلاع ما برادرام وقتی فهمیدن چون آقاهه به شدت مفتخور و مادرمو اغفال کرده بود از خونه پدریم انداختنشون بیرون حالا  خونه پدربزرگمو و دختر آقاهه میرن چن روز ی بار  دیشب زنگ زدم به مادربزرگم حالش بد بود آنفولانزا گرفتن با پدربزرگم و....منم یه قابلمه سوپ نهار درست کردم  با چن تا بربری  بردم دم خونشون دلم نیومدنرم داخل  بهشون سر نزنم ساعت ۱۲ بود رفتم خونه ریخت و پاش هردوشون مریض و افتاده تو رختخواب فکر کردم مامانم اینا اونجا نیستن ظرفاشونو شستم و سفره انداختم و به زور آوردمشون سر سفره یهو دیدم ناپدریم با شلوارک و زیر پیرهنی از اتاق دراومد چاق سلامتی و...پشت سرشم مامانم اومد لپای گل انداخته موهاشم رفته مش کرده تو این سن و سال (از بعد عروسی ندیدمش )حالم خیلی بد شد یعنی از تیپ و سر وضع دوتاشون چندشم شد...نمیدونم چرا ؟؟  بعد پررو اومده سرسفره مردک به مامانم میگه عسل خانم بشقاب بیار ما هم بخوریم (مامانم اسمش عقدس این اسمشو گذاشته عسل )اندازه گاوی کشید و خورد( همشم شوخیای زشت و جلف بازی میکرد با مامانم ) من برده بودم واسه دو وعده شون فقط یه کاسه کوچیک اونا طفلی خوردن همشو این خورد با بربریا..

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مادرم دست به سیاه و سفید نمیزنه اونجا گندخونه بالا اومده بود مادربزرگم میگفت همش با شوهره تو اتاقن رفتن اونجا ماه عسل خیر سرشون 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه دایی دارین بگید بیرون کنه مردک مفت خور

داییم اون سر شهره سال به سال سر نمیزنه بهشون