2777
2789

اما اقوام ما شورا شهرهست رییس دانشگاه هست روابط عمومی هم هست الانم داره phd شو میگیره برا ازمون وکالت میخواد اقدام کنه

بگزریم ک چطور مدیریتش میکنه

ولی قانونی نمیتونه دوشغل دولتی داشته باشه این چطور تونسته من موندم؟😐

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا وکالت باید از همش انصراف بده

درسته

من خودمم حقوقی هستم

بهش گفتم

گفت نه نیازی نیست مهم اینه بتونی مدیریت کنی توهزارتا شغل داشته باش 😐ولی طبق قانون دوتاشغل دولتی ممکن نیست 

درستهمن خودمم حقوقی هستمبهش گفتمگفت نه نیازی نیست مهم اینه بتونی مدیریت کنی توهزارتا شغل داشته باش � ...

یه چرتی برا خودش میگه مگه این که ماس مالیش کنن بره ولی میدونم برا ثبت نام کانون همه از هرجایی مشغول به کار بودن انصراف دادن دوتا تعهدنامه امضا کردیم اونجا که مشغول به کار دیگه ای نباشیم

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

یه چرتی برا خودش میگه مگه این که ماس مالیش کنن بره ولی میدونم برا ثبت نام کانون همه از هرجایی مشغول ...

بله متوجه ام خودمم

ولی انصافا ادم زرنگیه

شورا شهر ب این بزرگی و رییس دانشگاه بودن و روابط عمومی واقعاااا زمان بر ونیاز ب تایم ومدیریت داره ک من عمرااا بتونم 

بله متوجه ام خودممولی انصافا ادم زرنگیهشورا شهر ب این بزرگی و رییس دانشگاه بودن و روابط عمومی واقعاا ...

چه قد حریصه دیگه وکالت رو میخواد چیکار نمیذارن ۴ تا جوون بدبخ کار بکنه 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

چه قد حریصه دیگه وکالت رو میخواد چیکار نمیذارن ۴ تا جوون بدبخ کار بکنه

داره phd شو میگیره ک ازمون وکالت بده😐روزی۱۲ساعت میخونه

داره phd شو میگیره ک ازمون وکالت بده😐روزی۱۲ساعت میخونه

نیازی نداره که با لیسانسم میشه آزمون وکالت بده

نیازی نداره که با لیسانسم میشه آزمون وکالت بده

درجریانم

ولی ایشون ازعلم ودانش خسته نمیشن و عقیده دارن ک اول phd شونو بگیره بعد ازمون وکالت بده

درجریانمولی ایشون ازعلم ودانش خسته نمیشن و عقیده دارن ک اول phd شونو بگیره بعد ازمون وکالت بده

نمیدونم والا کاش علم و دانش به قانون هم پایبندشون کنه🤷‍♀️