2777
2789
عنوان

اکسم باز برگشته دیگه خسته شدم

135 بازدید | 19 پست

اکسم دوباره پیداش شده 😭😭😭 چقدر دیگه تلاش کنم فراموشش کنم همش هر چند ماه ی بار پیداش میشه ایندفعه به رفیقم پیام داده دلم خونه بسه دیگه کاش بمیرم با بدبختی ترکش کردم از بس دلم شکسته بود خودم نابود شدم وقتی باش کات کردم چرا نمیفهمه همه چی تموم شده خدایا من توبه کردم به خاطر تو کنارش گذاشتم چرا دوباره میاریش تو زندگیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجبورت ک‌نکرده 

حق انتخاب داری 

نزار دوباره تورو بهم بریزه

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

مجبورت ک‌نکرده حق انتخاب داری نزار دوباره تورو بهم بریزه

مجبورم نکرده اما من خیلی دارم عذاب میکشم تا فراموشش کنم تازه خدا شاهده یکی دو هفته بعد هفت ماه کات بهتر شدم چند ماه پیش باز پیام داده بودم خیلی جلوی خودم گرفتم من آدم بی رحمی نیستم که اهمیت ندم به حال اون اما کاش خودشم میفهمید 

عذر میخام این حرفو میزنم ولی احمقیییی اگ قبولش کنی اینجور ادما بیماری روحی برات ب وجود میارن میرن میان هی دوراشون میزنن بعد ک تو یکم اروم شدی باز میاد روحیتو خراب میکنه بعد چندوقت باز گورش گم میکنه نصف بیشتر دخترا ک شکست روحی عاطفی میخورن مقصر خودشونن

چرا توبه؟؟؟ شاید دوستت داره واقعا

چون من خودم اصلا علاقه ای به روابط دوست دختر دوست پسری اونم توی سن ۱۷ ۱۸ ندارم و برای خودم اونو خط قرمز گذاشتم نمی‌دونم چجوری یهو اینجوری شد موقع کات ی ماه گریه میکردم از خدا کمک میخواستم کات کنم باش

مجبورم نکرده اما من خیلی دارم عذاب میکشم تا فراموشش کنم تازه خدا شاهده یکی دو هفته بعد هفت ماه کات ب ...

میدونم چی میگی 

ولی همچنان پسش بزن ، نگو ک لابد دوسم داره و حکمتیه

بی رحم نیستی؟ولی باید بی رحم باشی

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

عذر میخام این حرفو میزنم ولی احمقیییی اگ قبولش کنی اینجور ادما بیماری روحی برات ب وجود میارن میرن می ...

همینجوریشم وقتی با هم بودیم کلی بیماری روحی گرفتم کلی گریه کردم شب نمیخوابیدم خیلی اذیت شدم دیگه نه تنها مغزم قلبم هم سر شده الان می‌خوام گریه کنم نمیتونم 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایین

خواستید ایدی شو بدم

دقیقااااااااااا اگ دخترا یکم ارزش خودشون بدونن اینقدر توسط پسرها خورد نمیشدن

من هفت ماهه باهاش کات کردم خیلیی سعی کردم خودم جمع کنم به خدا خودمو نزدیک کردم کارام بیشتر کردم مسیر زندگیم تغییر دادم وارد رشته جدید شدم روحیم رو تقویت کردم و متنفرم از اینکه هی باز بیاد وسط زندگیم