2777
2789

بجه ها یه دخترخاله دارم ازبچگی باهم بزرگ شدیم انگار خواهر و دوستم صمیمیه   خوشکل جذاب سرزبون دار   مهربون باشخصبت درس خونده   حرف که میزنه دلت میخواد فقط بخوریش بس که خوب صحبت میکنه   قبلا کار میکرد الان دیگه افسرده شده دلیل اش اینکه که یکیو دوستداشت  پسره به حرف مادرش رفت دخترداییشو گرف اینم پوکید

خیلی دلم براش سوخت چون اب شدنشو دیدم هرچیم راهنماییش کردم فایده نداشت حالا اون روز قسم میخورد میگف   هیج خواستگاری تاحالا تداشتم😐 فقط یه نفر منو دوستداشت که اونم مامانش نذاشت کلا کار خراب شد

برام سواله چجوری دختر به این باکمالاتی خواستگار نداره😐😐😐 پشمام ریخت وقتی گف

اونوقت دخترای که چیزخاصی ندارن از هیچ لحاظ که کمتر ایشون هستن دیدم صدبار ازدواج کردن😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون یکی که خیلییی پرفکت باسه بقیه شاید حتی اگه آدمای بدی هم نباشن به خودشون جرعت پیشنهاد دادن رو نمیدن

کلا خیلییییی با کمالات بودن هم خوب نیست چون تعداد کم میکنه ولی خب از اون طرف ممکنه کیفیت خواستگارا بره بالا

بخاطر موقعیت خانوادگی و معاشرت برای دختر خاستگار میاد مثلا من داییم سرشناسه بازاری و با اعتبار کلی آدم میشناسنش نصف خاستگارام بخاطر اون بوده چون خواهر زاده فلانیه بابامم خیلی اعتبار داره بقیه خاستگارامم بخاطر بابامه

چون یکی که خیلییی پرفکت باسه بقیه شاید حتی اگه آدمای بدی هم نباشن به خودشون جرعت پیشنهاد دادن رو نمی ...

اصن پشمام ریخته میگه توعمرم یوی هم نداشتم فقط همون پسده دوستش داشته که اونم  رید به زندگیش بیچاره

خب شاید چون خیلی خوبه هر کسی خودشو لایق ایشون نمیدونه و فکر میکنه ک اگ بره خواستگاری جواب منفی میشنو ...

عجب جمله جالبی ولی خب بالاخره یکی رو که باید میداشت😐

وای من اگه پسر بودم براش میمردم خیلی خوبه 😂  دلم سوخت میگه یه دونه هم نداره

کدوم دختر۱۰۰بارازدواج کرده یکیشو بگو 🤣🤣

😂 والله چند نفر تو فامیل داریم هندز ۲۵ نیست دوبار ازدواج کرده دوباره طلاق الان داره با یه پسر مجردی دوباره ازدواج میکنه😐

من موندم پسرای مجرد کورن  که دختر مجرد نمیگیرن؟