2777
2789
عنوان

اکسم باز برگشته دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 21 پست
دقیقااااااااااا اگ دخترا یکم ارزش خودشون بدونن اینقدر توسط پسرها خورد نمیشدن

متاسفانه نمیدونن، روزی صدتا هم تاپیکی با این مضمون زده میشه 

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینجوریشم وقتی با هم بودیم کلی بیماری روحی گرفتم کلی گریه کردم شب نمیخوابیدم خیلی اذیت شدم دیگه نه ...

ببین من تو زندگیم یدونه خواهر دارم ولی انگار ک ندارم وازش بیزارم

ولی تو خواهر من خب !بچسب ب خودت روحیت پیشرفتت نزار یه پسر بخاد حال و ایندتو ب باد بده

گذشتت هم شد تجربه ازش درس بگیر 

هیچ کس تو این دنیا مهم تراز خودت نیست 

فکر نکنم دیگه مشاوره هم به دردم بخوره خیلی رفتم

من رفتم ایشون خیلی خوبه 

تازه میگفت اگر از مشاوره راضی نباشی پولتو پس میدم 

من خیلی راضی بودم 

@P_z_314_70

یه سر بزن ضرر نداره

من هفت ماهه باهاش کات کردم خیلیی سعی کردم خودم جمع کنم به خدا خودمو نزدیک کردم کارام بیشتر کردم مسیر ...

عزیزم دست خودت خطتت عوض کن جوابش هرگز نده انگار ک وجود نداره بخدا بعد چند سال ب خودت میای میگی واااای چ کار احمقانه ایی کردم با این پسر بودم خداروشکر ادمه ندادم 

الان گیر احساسی شاید یهو نتونی خودت کنترل کنی تو دام بیوفتی 

امیدوارم سمتش برنگردی ولی اگ برگشتی باز شکست خوردی بیا همین تاپیک ک بدونی مقصر فقط خودتی نه کسی دیگ

عزیزم دست خودت خطتت عوض کن جوابش هرگز نده انگار ک وجود نداره بخدا بعد چند سال ب خودت میای میگی واااا ...

باهاش حرف زدم و بهش فهموندم دیگه نباید به هیشکی پیام بده و درباره من بپرسه و اگه قرارع چیزی باشه من تعیین نمیکنم ایندس که تعیین می‌کنه ب خدا باز پیداش بشه دیگه به دلش رحم نمیکنم 

عزیزم دست خودت خطتت عوض کن جوابش هرگز نده انگار ک وجود نداره بخدا بعد چند سال ب خودت میای میگی واااا ...

ب من پیام نداده من اصلا جوابش نمیدم به رفیقم پیام دادم اونم دیوونه جوابش داده