2777
2789
عنوان

زندگی وکلا چجوریه بنظرتون

71 بازدید | 10 پست

من میگم کسی ک کیفری کارمیکنه با پلیس جنایی فرق نداره

آخه دفتریک وکیل کله گنده کارمیکردم پلیس پرونده روبسته بود اما پدر مقتول ناامید نشده بود وازوکیل خواهش میکردقاتل بچه شو پیدا کنه .‌....‌‌

چقدر جذابه این شغل (:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

و وکیلایی که پواز خانواده مقتول میگیرن و‌از خانواده قاتلم میگیرن و به خانواده قاتل کمک میکنن دیدم ک ...

کآری ب حرام حلال ندارم ازهیجان شغلشون میگم توهرشغلی حروم لقمه هس

کیفری دوست ندارم ، البته خیلی برام جذابه ها ولی زیاد با روحیاتم سازگار نیست 

انشالله اگه قبول شدم می‌خوام حقوقی کار کنم 

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
کآری ب حرام حلال ندارم ازهیجان شغلشون میگم توهرشغلی حروم لقمه هس

زندگیاشون درخطره من خودم بایکیش کارداشتم 

میگفت ماشینتو‌بزن فلان جاده از اسانسور نیا با پله بیا و چیزیم نبینم دستت

موفق باشید ولی من میخوام کیفری اطفال بخونم

همچنین شما 

چقدر عالی 😃 انشالله 

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»