2777
2789
عنوان

احساس میکنم من زندگی نمیکنم واقعا

246 بازدید | 18 پست

تا وقتی که درگیر دانشگاهم که اصلا تفریح صفر

فقط هی برو دانشگاه

خسته بیا خونه با یه اعصاب داغون

جزوه پاک نویس کن بعدم دیگه شبه و بخوابم

الانم که نزدیک امتحانامه

با استرس دهن خودمو صاف کردم جوری که گاهی درسم نمیخونم ولی تفریحم نمیکنم. به حجم باد کرده جزوه هام نگاه میکنم و استرس میکشم.

آخرین بار نمیدونم کی رفتم خیابون

همه دوستام با فامیل و دوستای خارج از دانشگاه شون هی میرن بیرون ولی من هیچیییی

هر سری با بچه های دانشگاه قرار گذاشتیم کنسل شده

دوست دیگه ای هم ندارم

فامیلم کسی تو سن من نیست

میمونه خانوادم که اونام مشغولن و منم نیاز دارم با همسنای خودم باشم بیشتر

الان داشتم پروفایل یکی از پسرای دانشگاهمون رو میدیدم. دوست کراشمه. این همشششش بیرونه.

برف اومده بود اینجا. واسه خودش رفته سمت کوه برف بازی با دوستاش

کلا یه چند باری رفته اینور و اونور و عکس گذاشته

داشتم میگفتم چقدر خوبه که بلده حال خودشو خوب کنه با چیزای ساده

دمش گرم حداقل

ارتباطات زیادی هم داره

البته هم آزادی زیادی داره هم کلا کاراکتری باهم فرق داریم دیگه قطعا

واقعا ناراحتم

همش خونه م

انگار اصلا بلد نیستم لذت ببرم با چیزای مختلف

و همراهم ندارم

تنها هم نمیزارن جایی برم باید حتما یه دوستی کسی باهام باشه

دانشگاهم که میرم انگار تخلیه انرژی میشم

بار روانیه علاقه یکطرفمم اضافه میشه

کلا یه چیز مزخرفی

درحالیکه که خیلیا شرایط بدی دارن ولی بلدن حال خودشونو خوب کنن

من مشکل حادی تو زندگیم نیست ولی بازم بلد نیستم حالم رو خوب کنم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

الان داشتم درس میخونم

یه دقیقه گروه درسی رو چک کردم

پروف اینو دیدم رفتم تو فکر🥲

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عین خواهر منی اونم همیشه تو خونه هست با دوستش نمیره بیرون فقط هفته ای دو سه بار می‌ره دانشگاه

زندگیه سگیه واقعا

البته واسه من

چون هیچی از اوج جوونیم نمیفهمم

دقیقا

بقیه رو که میبینم هر روز پی گردش و تفریح ان و جالبه که در کنارش درساشونم هندل میکنن

بعد من هنوز اندر خمِ یه‌کوچه‌ام..

به دیگران فکر نکن ، اول به فکر خودت باش! تو امروز بایدخوب باشی ، تا فردا بتونی به خودت یا حتی دیگران کمک کنی :))                                                                              پ.ن : اگه یه روزی دیگه نبودم ، بِدون که یه تیکه از درونِ من توی سریال‌های موردعلاقم جا مونده ..         #مولتی‌فن
دقیقابقیه رو که میبینم هر روز پی گردش و تفریح ان و جالبه که در کنارش درساشونم هندل میکننبعد من هنوز ...

اخ گفتی

اصلا دوست خودم همششش با خانواده بیرونه

مهارت مرتبط به رشته مونم یاد گرفته و هنوز کلاسشو میره

زبان میخونه

درسشم خوبه

بعد من...

اصلا دلم میخواد گریه کنم

چندسالته؟ انقدرم نمیخواد درس بخونی دانشگاه مثل مدرسه نیست که نمره بیست بشه...بعدم میتونی کلاسای دیگه ...

چند روز دیگه ۲۱

نکته اینجاست در طول ترم، خرم نمیزنم

در حد پاک نویس جزوه و حل تمرینه

گاهی ام اگر استاد نابود باشه آموزش اون درس رو تو گوگل ببینم

اصلا نمیدونم چه غلطی میکنم😭😭😭

چندسالته؟ انقدرم نمیخواد درس بخونی دانشگاه مثل مدرسه نیست که نمره بیست بشه...بعدم میتونی کلاسای دیگه ...

کلاس دیگم فقط ویولن میرم که اونم با شخص خاصی طی این همه مدت آشنا نشدم

خیلی ام نمیتونم هی برم کلاسای متفرقه چون رشته خودم بخوام مهارت کسب کنم زمانبره. اغلب کلاساشم آنلاینه. دوره های خوب البته. مشکل رفت و آمدم اضافه میشه چون نمیزارن خودم با ماشین برم فعلا جایی

اخ گفتیاصلا دوست خودم همششش با خانواده بیرونهمهارت مرتبط به رشته مونم یاد گرفته و هنوز کلاسشو میرهزب ...

منم یه همکلاسی دارم دقیقا همینطوری ، تازه تو یه رابطه عشقی موفقم هست 😂

امیدوارم بتونیم تغییر ایجاد کنیم تو این وضعیت

به دیگران فکر نکن ، اول به فکر خودت باش! تو امروز بایدخوب باشی ، تا فردا بتونی به خودت یا حتی دیگران کمک کنی :))                                                                              پ.ن : اگه یه روزی دیگه نبودم ، بِدون که یه تیکه از درونِ من توی سریال‌های موردعلاقم جا مونده ..         #مولتی‌فن
منم یه همکلاسی دارم دقیقا همینطوری ، تازه تو یه رابطه عشقی موفقم هست 😂امیدوارم بتونیم تغییر ایجاد ک ...

منم درگیر یه عشق یکطرفه و شخمی ...

چقدر عالیه واقعا🥲💔🤦🏻‍♀️

امیدوارم

خب بعدازظهرا با دوستات چرا نمیری بیرون 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

باید بیان خب

ینی هیچ کدومشون نمیان؟

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

ینی هیچ کدومشون نمیان؟

چرا ولی انقدر خودشون برنامه میچینن که به زور باید هماهنگ کرد