2777
2789
عنوان

یکی از یکی بدترن دیگه داره😡

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 42 پست
خانما داستانو بخونید نظرتون رو بگید اخه من چه گناهی کردم از دست اینا😭😭😭😭

سری بعد محل نده

پاشو برو به کارات برس

همون اول یه سلامی کن و برو

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باز گفتم زشته خیلی اروم گفتم خب قبلش بهم میگفتید توی این گرد و خاک نمیرفتیم بیرون فلانی(خواهرم)چرا ب ...

دور چرا

برای خودت تکی درست کن بخور

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
😐 پس تقصیر خواهرت بوده اگر میگو گذاشته آب بشه چرا نگفته و با شما اومده وسایل پیتزا بخره؟بعدم این در ...

یه جوری ری‌.د بهم که دلم صاف نمیشه بخدا بقیشون هم با خنده نگاه بحث ما میکردن منم هیچی نگفتم احترام گذاشتم که پس فردا روی داماد توی روشون وا نشه حیف لیاقت ندارن😏😏

من چه میدونم اونم دلش میخواست با ذوق گفت فکر خوبیه با ماشین ما بریم زود بیایم ، مامانم سرخود درستش کرد تهش گفتم خب تو آشپزخونه نیا تو دست و بالی نمیخواد درست کنی

باید واسه خودت پیتزا درست میکردی تنهایی میخوردی

والا من دیروز بیرون با دوستم خورده بودم گفتم واسه اینا امروز درست کنم خودم اونقدر دلم نمیخواست ، دل ساده بدبختم گفتم مامانم اینا دوس دارم براشون درست کنم خودم خوردم اونام بخورن

دیگه براشون کوفت هم درست نمیکنم 

دور چرابرای خودت تکی درست کن بخور

دیگه میل ندارم،، بخوام بخورم میرم بیرون یا میبرم برای دوستم که خوابگاه هست کسی که لیاقتشو داشته باشه که فعلا سطل اشغالی لیاقش از اینا بیشتره

مامانتم بنده خدا مؤذبه، ازشانست سر تو خالی کرده🫠

نه اصلا خیلی با دامادش راحته همه حرفاشو به اون میزنه

چرا باید الان اینطور باشه وقتی همه گفتن فکر خوبیه ؟توی اون ده دیقه رفتم بیرون چیشد که یهو سگ شدن؟

نه عزیز من برای چی بریزی بیرون بزار ، هروقت بیکار بودی برای خودت درست کن با یه فیلم تو پ بشین بخور و ...

مگه از رو میرن هربار هرچیزی درست کردم تا ته خوردن و گفتن نه خوب نبود الانم درست کنم باز میخورن نخوامم بدم بهشون کولی بازی درمیارن برام میدم دوستم که خوابگاس دور هم بخورن