2777
2789
عنوان

یکی از یکی بدترن دیگه داره😡

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 42 پست
با خنده گفتم هی هوس میگو کرده مگه قرار نبود پیتزا بپزیم ؟مامانم یهو الکی سرم داد زد جلو شوهر خواهرم ...

باز گفتم زشته خیلی اروم گفتم خب قبلش بهم میگفتید توی این گرد و خاک نمیرفتیم بیرون فلانی(خواهرم)چرا بهم نگفتی از قبل که نریم بیرون ؟ با خنده میگه یادم نبود تو اشپزیت خوب نیست🫤🫤یعنیییی منه بدبخت انقدر ذوق داشتم احترام گذاشتم همتون به تخ..م تون بود!!! اصلا باورم نمیشه ، جلو جمع خرابم کردن و خندیدن بعد گفتن حالا ناراحت نشو 😦 هیچی گفتم خودتون بخورید من دیگه میل ندارم😭😭خدا لعنتتون کنه فردا همه وسایلشو میریزم اشغالی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چند سالته شوهر کردم ماهی یبار میرم خونه خانواده خیلی بدم میاد از رفت و آمد زیاد

۲۲. بخدا کاریش ندارم خونه پدر اونم هست ولی شوهرش چشه هر شب مثل مردای خاله زنک میاد پای غیبت و حرف و چرت و پرت مردک بی عقل

خودت چند سالته شوهر کردم ماهی یبار میرم خونه خانواده خیلی بدم میاد از رفت و آمد زیاد

منم 

نمیدونم بد یا ن

ن حوصله بیرون رفتن دارم

ن حوصله مهمون اومدن🥴

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
منم شاغلم بعضی وقتاهفته ای یبارم وقت نمیکنم باخانوادم وقت بگذرونم

بنظرم بهتره اینجوری رفت و آمد زیاد باعث دخالت میشه 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

پدر خود من همش میگه ازدواج کردی هرروز هم خواستی بیا اینجا تا ابد خونته چرا بعد ازدواج انقد خواهرا دو ...

عزیزم من گفتم نیاد ؟, هر روز بیاد ولی اخه شوهرش هم هر روز باید بیاد؟ خودش مادر و پدر نداره هر شب اینا تلپه ؟ خب منم راحت نیستم با شوهرش 

۲۲. بخدا کاریش ندارم خونه پدر اونم هست ولی شوهرش چشه هر شب مثل مردای خاله زنک میاد پای غیبت و حرف و ...

اوهوم منم خوشم نمیاد تواهرای منم تا خوبن هفته ای چندبار میان تا یا چی بدشون بیاد یه دو روز نفس بکشیم 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

منم نمیدونم بد یا نن حوصله بیرون رفتن دارمن حوصله مهمون اومدن🥴

بد نیست بابا هر کی یطوره

باز گفتم زشته خیلی اروم گفتم خب قبلش بهم میگفتید توی این گرد و خاک نمیرفتیم بیرون فلانی(خواهرم)چرا ب ...

نه عزیز من برای چی بریزی بیرون 

بزار ، هروقت بیکار بودی برای خودت درست کن با یه فیلم تو پ بشین بخور و کیف کن ، حیف پول و خریدت هست که بخاطر حرف آدمایی که نمی دونن نباید غرور و شخصیت بقیه رو خورد کنن بریزی دور

هرکسی هم گفت به منم پیتزا بده ، بگو آشپزیم خوب نیست میترسم بخورید مسموم شید 😂❤️

پیشاپیش هم نوش جونت خوشگل خانوم😍😊❤️✔️

خسته ام،نفسم بالا نمیاد،قلبم درد میکنه،دلم مرگ می خواد،،ولی هنوز دختر کوچولو درونم بهم میگه؛نه مامانی دست نگه دار من هنوز کلی آرزو و رویا دارم،،منم تصمیم گرفتم بهش بگم چشم،،تنهام و فقط خودم و خدا رو دارم ولی این لشکر دو نفره می ارزه به همه دنیا 🌊🌧️🌏✨🐼۱۴۰۳/۱/۱۸