2777
2789

۸ روز پیش یک رنگ کار با آگاهی از اینکه ما طی ۱۰ روز آینده باید خونه رو تخلیه کنیم وگرنه متحمل خسارت زیادی میشیم کار رنگ و رزین آشپزخانه من رو به عهده گرفت ولی روز اول که اومد با تخمین بد باعث شد کارش ناقص بشه و مجبور بشیم همه رو پاک کنیم و بعدش دوباره رن و رزین و ...بخریم  تا دوباره کار رو انجام بده ، 

مرحله دوم که اومد رنگ و رزین و ... زد دیدیم پر از لکه و شره رنگ و رزین و حباب‌های زیاد هست و حتی یکجاهایی اصلا رنگ نخورده  

هیچکس کار ناقص لین آقا رو قبول نمیکنه 

هر بار گفتیم بیا اصلاح کن گفت فلان روز و ساعت میام و ما مرخصی می‌گرفتیم و می‌رفتیم به خونه یا حتی دنبالش می‌رفتیم ولی خاموش بود یا نمیومد 

الان دو روز دیگه مهلت دارم و شیشه بر هم باید بیاد بعد از اتمام کار ایشون و اسباب جمع کنم و زندگیم پر رنگ و چسب مونده چون نمیشه تمیز کنم باز بیاد کثیف کاری کنه ،صاحب خونه هم داره فشار میاره که باید دو روز دیگه تحویل برین برین 

چیکار کنیم ما ؟

تو کار ساختمون سازی یا تعمیر و مرمت اوستاکارها مدام بدقولی و خرابکاری می کنن

باید یه اتاقو تمیز کنی وسایلو ببری توش دپو کنی تا بقیه خونه آماده بشهو آخر سر اون اتاق را خالی کنی تا کارش تموم بشه

زمستونم هست رنگ دیر خشک می شه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆
تو کار ساختمون سازی یا تعمیر و مرمت اوستاکارها مدام بدقولی و خرابکاری می کننباید یه اتاقو تمیز کنی و ...

به من گفته بود طی یک مرحله یکشب تمومه ولی خرابکاری کرده نمیاد درست کنه و زمان زیادی هم گذشته نمیاد پیامک‌ها و شاهد هم هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من گفته بود طی یک مرحله یکشب تمومه ولی خرابکاری کرده نمیاد درست کنه و زمان زیادی هم گذشته نمیاد پ ...

حالا ما یه خونه تو  روستا ساختیم

این برقکارش سر کار ما شکست عشقی خورد چندماه جواب نمی داد

همسرم رفت دم در خونش کفت نامزدم بهم زده و دپرس بود

چقد همسرم به داش راه اومد تا اومد یه قسمتی رو امجام داد

دوباره یه سری دستاش شکست همسرم گفت من یکی دیگه رو میارم تو فقط بگو چی کار کردی تا این ادامه بده

گفت نه میام و اینا 

حالا فقط مونده کلید پریزاش باز داره بازی درمیاره

کلی هم هزینه کردیم پیش پرداخت به فروشنده کلید پریز دادیم حالام گرون شده یه چالشم با اون خواهیم داشت

دو سه هفته س میگیم بیا اینا رو تموم کن شب چله شاید بخوام مهمون دعوت کنم مگه انجام می ده لعنتی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆