2777
2789
عنوان

سرطان دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استاتر عزیزنگران نباش الان علم پزشکی پیشرفت کرده همه درمان میشن انشالله ک خیلی زودهمسرتون خوب بشه می ...

زخم دهانی که بیش از ۱۴ روز خوب نمیشه

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش

کدوم ناحیه درگیر شده؟؟؟

داخل دهان

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش

زخم دهانی که بیش از ۱۴ روز خوب نمیشه

صلوات فرستادم انشالله ک ب زودی باخبر خوش بیای بگی همسرت خوب شده عزیزم.. برادرشوهرمنم چن ساله زخم دهان داره هرکاری میکنن خوب نمیشه دلشوره گرفتم یهویی انشالله ک همه مریضها خوب بشن 

صلوات فرستادم انشالله ک ب زودی باخبر خوش بیای بگی همسرت خوب شده عزیزم.. برادرشوهرمنم چن ساله زخم دها ...

حتما بره نمونه بده 

فقط پیش متخصص بیماری های دهان 

بقیع دکتر ها سر در نمیارن

میدونم کدوم ناحیه منظورم زبان و کف دهان و یا سمت طرف زبانه؟یا مخاط گونه ؟

گونه

انشالله خدا شفا میده.نگران نباش خدا بزرگه

خواسش میکنم دعا کنید

یکی از اشنا های ما داشتن زبونشون بود خوب شدن

نمیدونی کجا درمان کردن 

پرتو شیمی یا جراحی کردن؟