2777
2789
یکی از دوستام خیلی برای خانوادش زحمت میکشه چند سال هم هست که واقعا خودش رو کنار گذاشته و تمام وقت فقط به خانواده کمک میکنه خواهر کوچیکش بیمار شد 3 سال فقط این یک نفر بالای سرش بود و متاسفانه فوت کرد بعد هم پدرشون بیمار شد و فوت کرد حالا خواهر بزرگش که ازدواج کرده بچه داره به این گفته تو از مرگ خواهر و پدرمون خوشحالی و ترشیده هستی اینم بگم که الان صبح تا شب داره کارهای خونه رو انجام میده و با برادر و مادرش زندگی میکنه طفلک به من زنگ زد درد دل کرد گفت بنظرت چیکار کنم گفتم خدا بزرگه واقعا نمیدونم چی بگم شما نظرتون چیه
دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه خواهر کثافطی 

لطفا به اون دختر بگو یکمم به خودش اهمیت بده 

به خودش برسه روحیه ش عوض بشه 

زندگی که فقط خانواده نیست 

جوری زندگی نکنه که پس فردا مدیون خودش و زندگیش باشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چه خواهر عتیقه ای داره

این طفلک اصلا برای خودش زندگی نمیکنه یه کافه نمیره یه لباس نمیخره فقط صبح تا شب کار میکنه غذا میپزه جارو  ظرف آخرشم اینجوری گفتن بهش

چه خواهر کثافطی لطفا به اون دختر بگو یکمم به خودش اهمیت بده به خودش برسه روحیه ش عوض بشه زندگی که فق ...

واقعا درست میگی طفلک دلم براش میسوزه یه لقمه نون میخوره صبح تا شب کار میکنه این حقش نیست خواهرش برگرده بگه تو ترشیدی خب اون بنده خدا وایساده مادر و خانوادشو نگه میداره

حتما دو تا خواهر سر موضوعی دعواشون شده وگرنه کی از فوت خواهر و پدرش خوشحال میشه

نه دعوا نشده خواهره براش غذا برده گفته بیا خریدم بخور اینم گفته من مرغ دوست ندارم میدونی که چرا زحمت کشیدی اونم برگشته گفته تو ترشیدی از مردن اونا هم خوشحالی

واقعا درست میگی طفلک دلم براش میسوزه یه لقمه نون میخوره صبح تا شب کار میکنه این حقش نیست خواهرش برگر ...

برادرش چند سالشه؟ 

ببین من ۲۵. سالمه این نصیحت رو میکنم خواستی بهش بگو خب من خیلی شدید مثل دوست شما برای خانوادم وقت گذاشتم هم مرد بودم هم دختر هم پسر هم مادر 

الان خودمو گم کردم نمیدونم تکلیفم با خودم چیه 

نمیدونم من دقیقا تو این زندگی کی هستم

تعادل توی هرچیزی خوبه 

اگر تعادل نداشته باشی خودت رو گم میکنی 

این دختر رسما داره خودشو نابود میکنه باور کن قسم میخورم چند سال بعد یهو به خودش میاد میبینه هیچی ازش نمونده 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

انشاءالله خدا براش جبران کنه همه زحمتهاش رو با یه ازدواج عالی

الهی آمین

برادرش چند سالشه؟ ببین من ۲۵. سالمه این نصیحت رو میکنم خواستی بهش بگو خب من خیلی شدید مثل دوست شما ب ...

برادرش بزرگه متولد 63 هست ولی اون زرنگه بفکر خودشه فقط داره دکتری میخونه ولی این بنده خدا صبح تا شب مثل خدمتکار کار میکنه خیلی بهش میگم خیلی دلم براش میسوزه میگه بعضی وقتا از جلوی کافه رد میشم نگاه میکنم میگم خوشبحال شون که میتونن برن توی کافه بشینن صحبت کنن هزار بار گفتم بیا مهمون من بریم میگه نه اینجوری نمیشه هر چی پول داره برای خواهراش و برادرش لباس می‌خره خودش سه ساله یه مانتو تنشه