لطفا بگید شما شب امتحانی درس میخونید ؟ چند میگیرید دوازدهمم
چیکار کنم نمره ی خوب بگیرم ؟
فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
خودم تا الان شب امتحان نخوندم ولی رفیقام بودن شب امتحان خوندن ده یا ۱۳ شدن البته بستگی به درس و بارم بندی امتحان ها داده درسی مثل زیست شب امتحان بخونی شاید پاس نشی ولی اگه فیزیک یا شیمی باشه همون ده یا ۱۳ ریاضی هن بستگی به شخص داره شب امتحان باید درست خوابید اگه ۵ صبح با چهار بخوابی سر امتحان مغزت دچار مشکل میشه
در رابطه با نمره خوب معلم های تاپ رو پیداکن یا موسسه ثبت نام کن یا که ویدیو های آلا ببین که رایگان هستش درسنامه خیلی سبز جامع متوسطه و تستش خیلی جامع هستش و فرمول ۲۰ دوازدهم برای نهایی و مدرسه عالیه pdf رایگانشم تو تلگرام هست بگردی پیدا میکنی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
در رابطه با نمره خوب معلم های تاپ رو پیداکن یا موسسه ثبت نام کن یا که ویدیو های آلا ببین که رایگان ه ...
ممنونم
فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست