2777
2789
هزینش میدونی چقدره

بستگی داره چه تستی رو بخوای بدی

تست هوش وکسلر، بینه،و...

انواع و اقسام تست هوش وجود داره برای هر محدوده سنی

هزینه هاشم متفاوته

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

افراد تیزهوشان معمولا سخت‌کوش هستن نه باهوش. البته شمارو نمیدونم ولی درکل فقط روانسنج میتونه با یک س ...

هوش هم انواع مختلف داره من داخل مدرسه همه منو به جشم یه فرد تیز هوش میبینن اما داخل مسال دیگه اصن اینطور نیستم مثل درست کردن یک وسیله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی داره چه تستی رو بخوای بدیتست هوش وکسلر، بینه،و...انواع و اقسام تست هوش وجود داره برای هر محدود ...

ایا این تستا در تصمیم گیری برای شغل ایندت تاثیر داره؟

مثلا عرعر کنی بوم‌بوم کنه قلبم، مثلا مث خر بدوئی سمت منه احمق🗿✌🏿
کلا ازمونهای مختلفی وجود داره.من حداقل خودم ده مدل تست دادم. نمیدونم اصلا تست استانداردی وجود داره ی ...

بله داره توی مراکز هوش که رسمی هستند توی امریکا 

جاهای دیگه هم هست ایران کمه 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

استارتر واقعا هوش iqخیلی در موفقیت موثر نیست.

البته کند ذهن بودن، خوب نیست ولی لزوما افراد باهوش موفق نیستن ولی افراد سخت کوش موفقن.

ینظرم تست هوش کار بیخودیه و فایده خاصیم نداره

هوش هم انواع مختلف داره من داخل مدرسه همه منو به جشم یه فرد تیز هوش میبینن اما داخل مسال دیگه اصن ای ...

درسته

هوش موسیقیایی داریم، هوش ریاضی داریم،  هوش تجسمی و فضایی داریم و....

ولی درکل خود استاد ماهم گفت این تست هایی که مدارس و آموزشگاه میگیره همشون نامعتبره

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

پرواز به مقصد امریکا برای انجام تست هوش

موفق باشی 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

ایا این تستا در تصمیم گیری برای شغل ایندت تاثیر داره؟

بیشتر تست های شخصیت توی شغل آینده تاثیر داره، مثل تست شخصیت ریو یا mbti