2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوجوان بودم چن جای مختلف تست دادم. 180شدم 150اینام بودم. خب واقعا باهوشم و چیزی نیست نتونم بفهمم.ولی ...

فرقشون چیه

مثلا عرعر کنی بوم‌بوم کنه قلبم، مثلا مث خر بدوئی سمت منه احمق🗿✌🏿

خودت رو درگیر این تست ها نکن

انسان ها اگه اشتباه نکنم 7 مدل هوش دارن.

یک نفر ممکنه هوش ریاضی خوبی داشته باشه اما هوش احساسی پایین. یا هوش احساسی بالا و هوش خلاقیت پایین

این تست ها فقط یک نوع رو بررسی میکنن

علاوه بر این سبک زندگی و محیط خیلی رو کاهش و افزایش هوشهای ما اثر دارن

بهتره زیر نظر مشاوره از خودت تست بگیری تا اگه یکی از هوش ها پایین یا متوسط هست، تقویتش کنی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
دوبار داخل تست های مختلف هردو 135تقریبا دروامدن دوسال پیش داخل دوتا سایت یکیش ریون بود و تست تیزهوشا ...

جفتشون نامعتبر 

تست هوش فقط باید توسط یک روانسنج انجام بشه.

اسن مرکز هوش و...همش الکیه. فقط برید پیش یک روانسنج نام‌دار 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

انیشتن رو میگن تقریبا 160 یه سری دیگه هم میگن 200

روان اتکینسون بازیگر مستر بین 178

استیو هاوکینگ 150 

چارلز داروین 165 

داوینچی رو میگن 220 بوده 

ماری کوری که همگام بوده با انیشتن و ........................

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

انیشتن رو میگن تقریبا 160 یه سری دیگه هم میگن 200روان اتکینسون بازیگر مستر بین 178استیو هاوکینگ 150 ...

کلا ازمونهای مختلفی وجود داره.

من حداقل خودم ده مدل تست دادم. 

نمیدونم اصلا تست استانداردی وجود داره یا نه

۶ سال راهنمایی و دبیرستان رو تیزهوشان بودم . ولی خب هوش واقعا تأثیر داره

افراد تیزهوشان معمولا سخت‌کوش هستن نه باهوش. البته شمارو نمیدونم 

ولی درکل فقط روانسنج میتونه با یک سری آزمون ها میزان هوش رو بسنجه

حتی شرایط آزمودنی هم تو ازمون مهمه چون نتایج متفاوت میشه

یکی همین الان گفت من هوشم ۱۸۶!😂

خب اینا معلومه جای معتبر تست ندادن

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

والا نابغه نیستم ولی باهوشم. دکترا دارم و در تمام مقاطع تحصیلی شاگرد اول بودم. رتبه ارشد و دکترامم ت ...

شغلتون چیه😍

مثلا عرعر کنی بوم‌بوم کنه قلبم، مثلا مث خر بدوئی سمت منه احمق🗿✌🏿