2777
2789
عنوان

خیلی سرده چجوری حموم میرید تو سرما

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 74 پست
بعضیا تو خونه شوفاژ دارن ما خودمون نداریم ولی کلا شهرما خیلی سرد نمیشه دما خیلی خیلی بیاد پایین دیگه ...

شوفاژی نیس خونمون  تو حموم که بخاری نیس 

برای راهرو دلمون میخاد بخاری برقی بگیریم فعلا دستمون خالیه ایشالله کارم جور شه برم سرکار بگیرم خودم اینا که سردشونم باشه به یه ورشونه

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

من که اول آب داغ رو باز می‌کنم دوش آب داغ بازه تا یک ربع حموم پر از بخار میشه داغ میشه بعدش میرم یک ساعت و نیم کیسه میکشم توی وان نمک میریزم میخوابم 

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که اول آب داغ رو باز می‌کنم دوش آب داغ بازه تا یک ربع حموم پر از بخار میشه داغ میشه بعدش میرم یک ...

نمک  😐 چرا؟

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

دیسک کمر دارم پاهام بیحس شده بخاطر اسباب کشی نمک باعث میشه درد بدن کشیده بشه و امواج منفی بدن و دفع ...

چه جالب ما وان نداریم 

ما هم نداشتیم خودم دی چی سفارش دادم

نمک سوز نمیاره بدنتونو 

بهم نخندیا😂

دارید شما ؟ خوبه ؟ قابل اطمینان هس ؟

آره خوبه،مخصوص حمامه یعنی آب هم بریزه خطری نداره 

حالا من چون میترسم نیم ساعت قبل روشن میکنم وقتی میرم حمام خاموش میکنم😇😅

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
چی هست ؟ منظورت بخاری برقیه؟ مامانم میگه اتیش میگیریم روش اب بریزه

بخاری برقی مخصوص حمام ن آب بریزه روش طوری نمیشه 

البته من چون میترسم قبل اینکه برم روشن میکنم ی نیم ساعتی بعد خاموش میکنم

محظ احتیاط خودتون هم سوال کنید

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
نمک سوز نمیاره بدنتونو بهم نخندیا😂

نه ،نمک کریستال هیمالیا آبی یا صورتی اگه نبود نمک دریا یا نمک معدن دوتا قاشق واسه یه وان یه نفره بریز بعدش بخواب توی وان ازنظر طب سنتی واسه درد مفاصل ودیسک خوبه ازنظر فنگ شوئی واسه ازبین رفتن امواج منفی بدن و دفع افکار منفی عالیه 

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود