2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همیشه مغازه شوهرمه

341 بازدید | 18 پست

سلام بچها 

من با آقایی دوستم 

خانواده در جریان هستن نامزدیم در اصل 

همسرم  رستوران کوچیک دارن 

و مامانش اونجاست

یعنی کارگر نداره مامانش همیشه اونجاس از صب تا شب 

البته 

چندتا از غذاهاشوهم مامانش درست میکنه 

بعد من چون مادرم 

پدرشوهرشو نگه داشت در جریانم میدونم چقدر سخته 

کلا به خانواده شوهر نمیتونم حس خوب پیدا کنم 

واسه همین نگرانم میگم ما وقتی ازدواج کردیم من برم اونجا همیشه اونجا باشه اعصابم خورد میشه به نظرتون چیکار کنم الکی نگرانم؟

یه دلم میگه خب داره کار میکنه 

یه دلم میگع همیشه اونجا هستن اعصابم خورد میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای وای من ازالان

داره کمکش میکنه شما توفکرچی

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
خدا به داد مادر این بنده خدا برسه

باز میگن مادرشوهر خواهرشوهر عفریته هستن و اسمشون بد در رفته، هیچکس نمیگه عی بابا شاید یه جایی عروس هم مقصر باشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

اینکه ناراحتی نداره،به نامزدت بگو عزیزم دلم نمیخواد مامانت پیشت باشه ببر بندازش تو اقیانوس تا باهم دیگه خوشحال و خرم زندگی کنیم😍😍😍

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اینکه ناراحتی نداره،به نامزدت بگو عزیزم دلم نمیخواد مامانت پیشت باشه ببر بندازش تو اقیانوس تا باهم د ...

به عروسای این دوره زمونه باشه بعد عقد باید مرد همه فامیلاشو با بنزین آتیش بزنه

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

به خدا  مامانم بابابزرگمو 28 سال نگه داشت کلی عذاب کشیدیم اصلا دستم نیست این رفتارا حس خوبی ندارم 

بنزینو میخواستم پیشنهاد بدم گفتم خسارات وارده زیاد میشه،همون اقیانوس بهتره🤔

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎