2777
2789
عنوان

خیلی سرده چجوری حموم میرید تو سرما

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 75 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه رو گرم گرم میکنم ( همیشه.گرمه اما دو ساعت قبل حمام بیشترش میکنم )

حمومم ۵ دقیقه میزارم گرم شه😃

اتفاقا من از حموم میام بیرون خیلی گرممه😃اصلنم سختم نیست

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ،قبل از ریپ زدنم امضامو بخون. کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

😂😂حموم عمومی با پیرزنای فضول که خیره بشن بهت

وایییی اره 😂 یاد قدیم بخیر 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

شوفاژهارو تا اخر زیاد میکنم حوله خشک کن حمومم روشنه آب داغ میزنم تو حموم گرم بشه بعدم زود میشورم میام.

لباس گرم روسری کلاه ژاکت.بعدشم سشوار و خوردن یه نسکافه یا هات چاکلت یا چایی نبات گرم کنار شوفاژ.

دیگه بهتر و گرم تر از این چی داریم؟

بعضیا تو خونه شوفاژ دارن 

ما خودمون نداریم ولی کلا شهرما خیلی سرد نمیشه دما خیلی خیلی بیاد پایین دیگه میاد روی چهار درجه که اونم ساعت سه نصفه شب میاد رو این دما اغلب رو هفده هجده و ظهر ها روی بیست و دو اینجوری هست من بیشتر ظهر میرم حموم که سردم نشه اگه نشد برم حموم شب میرم اما مجبورم خیس خیس در حالی که اب از لباسا و موهام میچکه برم تو اتاقم که مسیر اتاق تو حیاط ختم میشه یعنی با اون وضع میرم تو حیاط بعد میرم تو اتاقم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بستگی داره حموم کجا قرار گرفته باشه و موقعیتش به چه صورت باشه آبگرمکن هم تاثیر داره یادمه کوچولو بودم وقتایی که خونه مادربزرگم میرفتم آبگرمکن دیواری بود و همش آب حموم سرد بود و هم داخل و هم بیرون آدم یخ میزد اصلا یه وضعی داغونی تنها تجربه حموم سردی که داشتم برای اون دوره بود 

منم حمومم طولانیه

خونه خودمون راحتم آبگرمکن زمینی و آب هم همیشه گرمه و پنجره داخل حموم نداریم به جاش روبروش حیاط خلوته که آبگرمکن هم همون جاست 

بعد اینکه با شرایط شما حتما حوله تن پوش ضخیم و گرم داشته باش و اینکه اگر داخل حموم پریز دارید سشوار با خودت ببر آب زیادی موهاتو ترکیبی با حوله و سشوار بگیر که اومدی بیرون سرما نخوری 

اول بزار بخااار جمع شه تو حموم 

بعد خودتو بشور حین شستن هم اگر سردت بود بزار آب گرم باز باشه از زیرت بره 

می خوای بری حمومم همه در و پنجره هارو کیپ کن شعله بخاری رو یزره زیاد کن برو دیگه تا در بیای خونه گرمه 

اگر هم شوفاژه و حس می‌کنی گرماش کمه شعله های گاز آشپزخونه رو روشن کن اما مواظب باش چیزی اطرافشون نباشه بسوزه آتیش سوزی راه بیوفته 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
اول بزار بخااار جمع شه تو حموم بعد خودتو بشور حین شستن هم اگر سردت بود بزار آب گرم باز باشه از زیرت ...

خونمون شوفاژی نیس

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

اهوازین شما؟😃 چندسالتونه

نه اهواز نیستم 22

خونمون شوفاژی نیس

خب شعله بخاری رو زیاد کن اگر دیگه خیلیییی سردته شعله های گاز آشپزخونه هم روشن کن

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩