شرایط اینجوریه که من ی بار تو عقد جدا شدم و ۲۸ سالمه… نامزدم ۴۰ سالشه… ۲۹ آذر بله برونمونه… وضعیتش خوبه دو سه تا خونه داره ولی خب مهریه بیشتر از ۱۴ تا قبول نکرد… منم گفتم پس حق طلاق رو بده گفت باشه و قرار شد جهاز رو نصف نصف بخریم… به نظرتون اشتباه نکردم؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببين اين تجربه منهمنم اوائل فكر ميكردم مهريه چرت و پرتهاما توي رابطه خودم و شوهرم و اطرافيان كه ميبي ...
ربطی ندارد
بنظر من بلانسبت پسری ک زیر بار مهریه بالا بره ب عقلش باید شک کرد .
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ببين اين تجربه منهمنم اوائل فكر ميكردم مهريه چرت و پرتهاما توي رابطه خودم و شوهرم و اطرافيان كه ميبي ...
آفرین درست میگی من به عینه دیدم هرجا کوتاه اومدم بعدش پررو تر شدن و ما وقتی همون شب مهربرون گفتیم اگه دخترتون بخاد شوهر کنه با اون اعداد کم قبول میکنه بهشون کلی برخورد
اگه شرایط مالیش اوکی هست که میگی چندتا خونه داره از همونا که موجوده نصف یا یه خونه به نامت کنه فقط ۱۴ سکه کمه حرف بزن و دیت کن چقدر برای حرفت ارزش قائل میشه اینطور نباشه که حرف حرف خودش باشه
اینقدر دیگه ساده گرفتن خوب نیس ، کاری میکنه بگی غلط کردم و همین جوری بری !!!! انگاری شهر هرته
بله فامیلای شوهرم دختره اهل زندگی نبود مهریه ش114تا بود
مرده گفت50تا ببخش تا طلاقت بدم قبول کرد. بقیه شم مرده فرار کرده نمیده الان چند ساله. زنه دوسه تا اول سکه گرفت دیگه همش میره حکم جلب میگیره وهیچی به هیچی مرده غیب شده