2777
2789
عنوان

بچه‌ها من گفتم چهارده تا سکه مهریه با حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 83 پست
دو سه تا خونه داره اونوقت مهریه شما ١٤ تا سکه باشهنگفت دلیل این زرنگ بازیش چیه???

نه واقعا منم گفتم اوکی همون اولش… برام مهم نبود… الان هی اطرافیان میگن بهم اشتباه کردی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق طلاق در صورتی برا زن خوبه. ک از لحاظ مالی اوکی اوکی باشه. اگ شوهره بد در اومد اذیت نشه فوری جدا شه. وگرنه فایده نداره.

خونه ب نام بزنه

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
میگه همه چی تهش میرسه به بچمون… ببین من اصن نیاز مالی ندارم ولی این موضوع میترسونه منو ک چرا قبول نم ...

بگو جایگاه من چی؟

اگه جایگاهی نداری ادامه نده به نظرم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
من قبلا ی بار جدا شدم عزیزم… نمیدونم یعنی نباید قبول کنم؟

باشه خوب دیگه سه دنگ خونه رو بگیر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
ببين اين تجربه منهمنم اوائل فكر ميكردم مهريه چرت و پرتهاما توي رابطه خودم و شوهرم و اطرافيان كه ميبي ...

ربطی ندارد 

بنظر من بلانسبت پسری ک زیر بار مهریه بالا بره ب عقلش باید شک‌ کرد . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم مهریت خیلی کمه باید پافشاری میکردی اشکال نداره جاریمم باهمین ۱۴ تا اومد الان همه چی بنآمشه

بنظر شما این خانما چکار میکنن ؟ یا اینکه اخلاق اون مرد چه جوریه ؟ چرا من بلد نیستم و شوهرم از من میکنه و کلک میزنه بهم ؟! با اینکه دستامم میبوسه ؟!!!!

من قبلا ی بار جدا شدم عزیزم… نمیدونم یعنی نباید قبول کنم؟

بابا مال منم14تاس. این حرفا چیه مال دخترخالمم 14 تاس. ادم اهل زندگی باشه .هزارتا سکه هم باشه خدای نکرده زندگیت نشه اون سکه میخاد بشه چی. دعاکن ان شالله خوشبخت بشین. تازه چه14تا چه هزارتا مرد نخواد بده کاری میکنه که زن میگه ببخشید غلط کردم همون طلاقم بده مهریه نخواستم. 

ببين اين تجربه منهمنم اوائل فكر ميكردم مهريه چرت و پرتهاما توي رابطه خودم و شوهرم و اطرافيان كه ميبي ...

آفرین درست میگی من به عینه دیدم هرجا کوتاه اومدم بعدش پررو تر شدن و ما وقتی همون شب مهربرون گفتیم اگه دخترتون بخاد شوهر کنه با اون اعداد کم قبول میکنه بهشون کلی برخورد

مرنج و مرنجان♡
بابا مال منم14تاس. این حرفا چیه مال دخترخالمم 14 تاس. ادم اهل زندگی باشه .هزارتا سکه هم باشه خدای نک ...

اینقدر دیگه ساده گرفتن خوب نیس ، کاری میکنه بگی غلط کردم و همین جوری بری !!!! انگاری شهر هرته

اگه شرایط مالیش اوکی هست که میگی چندتا خونه داره از همونا که موجوده نصف یا یه خونه به نامت کنه فقط ۱۴ سکه کمه حرف بزن و دیت کن چقدر برای حرفت ارزش قائل میشه اینطور نباشه که حرف حرف خودش باشه

مرنج و مرنجان♡
اینقدر دیگه ساده گرفتن خوب نیس ، کاری میکنه بگی غلط کردم و همین جوری بری !!!! انگاری شهر هرته

بله فامیلای شوهرم دختره اهل زندگی نبود مهریه ش114تا بود 

مرده گفت50تا ببخش تا طلاقت بدم قبول کرد. بقیه شم مرده فرار کرده نمیده الان چند ساله. زنه دوسه تا اول سکه گرفت دیگه همش میره حکم جلب میگیره وهیچی به هیچی مرده غیب شده

بنظر شما این خانما چکار میکنن ؟ یا اینکه اخلاق اون مرد چه جوریه ؟ چرا من بلد نیستم و شوهرم از من میک ...

همون کاری ک شوهرت میکنه جاری من یه شیطانه در قالب فرشته کوچولو

سنش نزدیک دوسه باریم طلاق گرفته از زشتیشم نگم

تنها رازش زبون چرب و نرمشه و ادا عشوهاش

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.