2777
2789
عنوان

بچه‌ها من گفتم چهارده تا سکه مهریه با حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 83 پست
بله عزیزم شاغلم

بعد بگو اگه بخاطر ازدواج قبلیم میگی ک طلاق گرفته ی بار مهریه کم باشه 

بگو شما هم سنت خیلی زیادتر از منه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهربونه… دست و دلبازه خیلی… خیلی خوشتیپه😂😂

پس به قول دوستمون اونم میترسه که سکه بالا نمیندازه حقم داره ،اما تو زندگی خرجت میکنه

انشالله مبارک باشه 

سر عقدت برای مجردا هم دعا کن❤️

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

منم ازدواج دومم بود اختلاف سنی با همسرم دقیق مثل شما 

مهریه مو کم گذاشتم حق طلاق هم نگرفتم،خدایی زندگی خیلی خوبی دارم باهاش بعد ۲ سال زندگی مشترک خونه خرید ۴ میلیارد زد بنام من,و ماشین همه چی بنام من زد 

ازدواج قبلیم مهریه ام ۲۰۰ سکه بود هیچی نگرفتم چوم خیلی تهدیدم میکرد فقط جونمو برداشتم و فرار

ولا ما جنوبیم نه مهریه دادیم نه گرفتیم خیلی برامون مهم نیست اصل زندگی کردن اگه به جدای رسیدیم نمیگیر ...

وه حرفا وقتی چهل سالت شد و شوهرتونم گفت بفرما من باهات خوش نیستم حالا به هر دلیلی جدا شدید سهم شما از زندگی چیه ؟ دوباره عمر برمیگرده بخوای تز صفر شروع کنی یا باید خفت و خواری رو تحمل کنین بمونین یا برید بهزیستی و کمیته امداد

حق طلاق خوبه ولی تا زمانی که با هم خوبید ...

اسمش قشنگه ولی خدا نکنه بخوای راحت طلاق بگیری 

برای شما بهتره ی مقدار مهریه را بالاتر در نظر بگیری یا حداقل خونه به نامتان کنه که این بهتره 

الحمدلله رب العالمین ...

اسی خواهر من هم‌چهارده سکه اس.همین دو هفته پیش عقد کرد.ولی یه دانگ خونه هم داره...واسه من صد وده تاس..اصلا سکه خیلی ملاک نیست چون.قشنگ قاضی میتونه بگه سالی یه دونه.پس صد سال طول میکشه مهریت را بده.دانگ خونه بهتره.همون وقت نقد دستته.جهازم خودت بخر بجاش دانگ خونه بزنه تو قبالت

کنیز فاطمه ام....
مهربونه… دست و دلبازه خیلی… خیلی خوشتیپه😂😂

کنجکاو شدیم عکستونو با هم ببینیم😜

اینم بگم درسته کمه این تعداد ولی چون گفتی داداشاشم همینقد مهریه زنشونه پس نترس انگار رسمشون اینه

چقد خوب شد که بهم گفتی اینو🥹🥹 الان خوبید باهم؟

عالی،توی این چندسال زندگی مشترک هیچ وقت دعوا و بحث نداشتیم،جز احترام و محبت چیزی ندیدم 

من شکست خورده و افسرده بودم،همسرم اعتماد به نفس مو بهم برگردوند،منو سر پا کرد

تمام کارت های بانکی و رمز شون رو داده بمن تمام درآمد میاد ب حساب من و من ب شیوه خودم خرج و پس انداز میکنم 

میگه همه چی تهش میرسه به بچمون… ببین من اصن نیاز مالی ندارم ولی این موضوع میترسونه منو ک چرا قبول نم ...

نترس عزیزم اصلا مهریه ملاک نیست انسانیت و علاقه و خوده خوده طرف مهمه ...