2777
2789
عنوان

بچه‌ها من گفتم چهارده تا سکه مهریه با حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 83 پست
بله فامیلای شوهرم دختره اهل زندگی نبود مهریه ش114تا بود مرده گفت50تا ببخش تا طلاقت بدم قبول کرد. بقی ...

عه ، پس بقیه هم بدونن مهریه گذاشتن الکیه ! نگو خواهر ، با قوانین ما و قوانین ارث و اینا تنها پشتوانه همون مهریه اس ، خدا یه چی میدونسته که گذاشته حق مون و تازه حد و اندازه هم براش نگذاشته ، هر کسی باید با توجه به شرایطش مهریه بذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون کاری ک شوهرت میکنه جاری من یه شیطانه در قالب فرشته کوچولوسنش نزدیک دوسه باریم طلاق گرفته از زشت ...

خب انگار یه فن هستش ، چون همون زبون داشتن و بلد بودن بیان کردن مسائل و کلک زدن و اینا هم بلدی میخواد و هوش ، من عقلم قد نمیده ، یاد ندارم هیچ چی به ذهنم نمیرسه . 

من قبلا ی بار جدا شدم عزیزم… نمیدونم یعنی نباید قبول کنم؟

جدا شده باشی. دلیل نمیشه. بشین فکراتو کن. 

این اقا با این مال ثروت چرا بیشتر از ۱۴ تا نمیده سکه.

تصمیمش با خودته. یکی میگه طرفم اخلاق رفتارش ب دلمه . مهریه برام مهم نیست  و قبول میکنه. ولی هر چی شد پای خودشه دیگ.

ممکنه عالی بشه زندگیش ممکنه ورق برگرده

مطمئن باش ادمی ک سکه ننداختخ برات خونخ هم نمیندازه

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
خب انگار یه فن هستش ، چون همون زبون داشتن و بلد بودن بیان کردن مسائل و کلک زدن و اینا هم بلدی میخواد ...

ن ب هوش نیست ب بدجنسیه من دوبار پزشکی قبول شدم دانشجو دکترام هوشم بالای ۱۲۰ ینی اون ایکبیری از من باهوشتره خیر فقط بدجنسی داره ک اونم ب مرور زمان با رکب زدن یادگرفته البته حس میکنم اهل دعا و طلسمم هست

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ن ب هوش نیست ب بدجنسیه من دوبار پزشکی قبول شدم دانشجو دکترام هوشم بالای ۱۲۰ ینی اون ایکبیری از من با ...

توی کلک زدن هوشش از من و شما بیشتره ، یا بقول شما چون تجربه داره ،،یاهم جادو جنبل ، ولی من چه جوری یاد بگیرم   ، من همش از شوهرم رکب خوردم 

یعنی به اندازه کافی دوستت نداره؟

نه 

ديد منطقي دارع كاملا

هميشه سود و زيان هرچيزي رو در نظر ميگيره

نشده چيزي رو دلي بخاطر من كوتاه بياد

بر عكس جاريم ، اينقد برادرشوهرم هواشو داره

عجب جمله ای (يعني به از دست دادنت هم از الان فكر ميكنه)اینو من تو یکی از اشناهامون دیدم با اینکه پسر ...

واقعيتش همينه

ولي ما دخترا ، اجساسي فكر ميكنيم ميگيم اخي، پسره گناه داره ، در صورتي كه اون پسر داره با منطق ١٠٠ درصد فكر ميكنه

کلا برادراشم همه همینن… کلا دو تا برادر داره اونام جفتشون ۱۴ تا سکه کردن ولی یکیشون مثلا ۱۲ ساله ازد ...

خب اگه اینطوریه پس رسمشونه 

ان شأالله خوشبخت بشی عزیزم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین