2777
2789

من 20 سالمه زده به سرم که کنکور فرهنگیان بدم از طرفی شهرمون فقط یه خانم از رشته من میخواد از یه طرفی عشقم قراره بیاد خواستگاری و خودم و خانواده ام راضی هستیم دلم میخواد بعد ازدواج فقط به فکر آشپزی و خانه داری و قر و فرم باشم 

آدم زرنگی هم نیستم که همزمان به همه کارام برسم ولی خب حس اینکه همه درس میخونن و سرکار میرن و من خونه موندم اذیت میشم 

موندم چیکار کنم 

دنبال پیشرفت باش

همیشه دنبال بهتر شدن باش

کل زندگیت قراره خونه داری کنی و به قر و فرت برسی؟ تا کی؟ پنجاه سال؟ هفتاد سال؟ 

این چیزیه که از تمام زندگیت میخوای؟ 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درس بخون کنکورت و بده 

من اول رفتم دانشگاه جدی نگرفتم هیچیی رو یه کار خونگی راه انداختم دیدیم نیاز به سرمایه زیاد داره 

الان تو سن ۲۵سالگی تصمیم گرفتم یبار دیگه کنکور بدم فهمیدم حتما یه زن دستش باید توجیب خودش باشه

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔