2777
2789
عنوان

بچه‌ها من گفتم چهارده تا سکه مهریه با حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 83 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت عزیزم سر عقدت دعام کن استرس دارم خیلی همه چی بخوبی و خوشی پیش بره منم جدا شدم قبلا

من تازه بله برونمه 🙂🙂 فک کنم عقد بشه همون بعد عید اردیبهشت اینا

قربونت عزیزم سر عقدت دعام کن استرس دارم خیلی همه چی بخوبی و خوشی پیش بره منم جدا شدم قبلا

عزیزدلم تو هم که مثه منی❤️❤️❤️ ایشاللت واس جفتمون خوب باشه🥹🥹❤️

ببين اين تجربه منهمنم اوائل فكر ميكردم مهريه چرت و پرتهاما توي رابطه خودم و شوهرم و اطرافيان كه ميبي ...

حرفتو قبول دارم مردی که بی چون و چرا مهریه زنشو قبول داره دیدم که پشت زنشه گ هرگز نمیذاره زنش ترکش کنه ینی اصلا به جداییش فک نمیکنه زندگیشونم خوبه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

یعنی به اندازه کافی دوستت نداره؟

ببین سه دنگ خونه رو بگو روی مهریه 

در غیر این صورت اگه پاقعا راضی نشد و مطمعنی ک ادم خوبیه  بگو جهاز هیچی نمیاری 

ولی سه دنگ خونه رو حتما بگیر هر جور شده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30