پیازو تفت بده تا طلایی بشه. بعد گردو رو تفت بده. زیاد هم تفت نده که گردو آب شه. بعد بهشون رب بزن. هم رب انار بزن، هم گوجه به نظرم. رب انار ملس خوبه. من مرغو هم تفت میدم ولی مامانم همینجوری میندازن توی فسنجون. البته اصلش اینه که اردک بندازی توی فسنجون. ولی مرغ هم خوبه. آب جوش بریز و شعله رو کم کن.
نیم ساعت مونده آماده بشه، یه قاشقو داغ کن و بنداز توش. خیلی مراقب باش که خورش نپره رو صورت و دستت. بذار اون نیم ساعت آخر با اون قاشقو بپزه و جا بیفته. اون قاشقه رنگ فسنجونو تیره و مجلسی میکنه. من یه کم آبنارنج هم اضافه میکنم.
گیلانیا ترش میخورن، مازندرانیا یه کم شکر میزنن بهش.