2777
2789
عنوان

همچنین مامانی چقد جذابه😭عکس

803 بازدید | 39 پست

مامانه با بچه هاش رفتن خرید براشون اسباب بازی و وسایل کیک گرفته بود باهم کیک درست کنن 

چقد قشنگ😁

تو متروعه

این کاربری برای من و دوستم❤

بزار دیگه😐

متعهد به قلبی که نبود و نخاست تنها برای من باشه 🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) دردی که بهم دادی و ظلمی که در حقم کردی من و نکشت عوضش من و ساخت . محبِ امام زمانم ⛓️✨ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂 درخواست به نی نی یار گزارش میشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون روسری چیه میچپونن رو سر بچه اه

اقاااااا ول کن 

مث این مامانای افسرده و غرغرو خوبه میگی بریم بیرون یا میگن سرده یا میگن آتیش از آسمون میباره😂

مامانایی ک جلوی بقیه فرشتن کل اعصابتون عقدشون سر بچه حالی میکنن 

این کاربری برای من و دوستم❤

من ب عنوان یه مادر هیچوقت با بچه هام بازی نمیکنم🤕

مامان منم زیاد وقت نمیکنه ولی به جاش من با ۲تا فسقلی ها تا وقت داشته باشم در حال کشتی و بازی کردنیم انگیزه منن برا خونه رفتن