2777
2789
عنوان

همچنین مامانی چقد جذابه😭عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 39 پست
کلا ۳ تایین؟جنسیتشون چیه؟اصن بچه کوچیک جریان زندگیه واقعا

نه ۵تاییم ولی با اختلاف سنی های زیاد

اولی برادرم هستند آقای دکتر(پز زیرپوستی😁)

بعد منم ۱۹ سالمه 

یه خواهر و دوتا برادر دیگه هم دارم 

اختلاف سنی اولی و آخری میشه ۲۱ سال

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه ۵تاییم ولی با اختلاف سنی های زیاداولی برادرم هستند آقای دکتر(پز زیرپوستی😁)بعد منم ۱۹ سالمه یه خ ...

زیر پوستی که نبود داداش😂کاملنم رو پوستی بودد

پس برادرتون با ما همکارن(پز زیر دِرم)

😂😂

ماشاالله چه مادر زرنگی

خودت چی میخونی؟

خوش بحالتون پر جمعیتید

من یکیم😐😐😐😂

نقاش و عکاس

نه ۵تاییم ولی با اختلاف سنی های زیاداولی برادرم هستند آقای دکتر(پز زیرپوستی😁)بعد منم ۱۹ سالمه یه خ ...

اونایی که بعد از تو هستن چند سالشونه؟

اسمای همتونم بگو🥲😂مخصوصا اقای دکتر😂

خیلی خوشم میاد خانواده های اینطوری و همیشه در موردشون کنجکاوم

نقاش و عکاس

زیر پوستی که نبود داداش😂کاملنم رو پوستی بوددپس برادرتون با ما همکارن(پز زیر دِرم)😂😂ماشاالله چه ما ...

درسش رو یکی دیگه خونده پزش رو من میدم😂😂

من امسال دندون نمی آوردم و ریسک کردم و موندم پشت کنکور به نظرم ارزش داره یکسال صبر کنم براش

اونایی که بعد از تو هستن چند سالشونه؟اسمای همتونم بگو🥲😂مخصوصا اقای دکتر😂خیلی خوشم میاد خانواده ها ...

میترسم شناسایی شم حقیقتا ما کلا خانواده مشهوری هستیم همه نسبت بهمون کنجکاون و براشون خیلی عجیبه😂😂😂در کل الان که مقایسه میکنم تک فرزند بودن برای من یجور شکنجه هست هرکس متفاوته ولی من آدم اجتماعی هستم و دوست دارم همیشه دورم شلوغ باشه خداروشکر خونمون همیشه پر از سر و صداعه و هیچ وقت نمیتونیم وارد آپارتمان بشیم چون دو روزه همسایه ها شکایت میکنند 

من اخه اصلا بلد نیستم چجوری با بچه هام وقت بگذرونم🤕🤕

بستگی به سنشون داره 

زیر ۶ ماه فقط باهاش حرف بزن بغلش کن و محبت زیاد تو نوزادی خیلی تو آینده بچه موثره

وقتی ۴ دست و پا رفت اسباب بازی های متحرک و صدا دار باید استفاده کرد 

زیر ۲ سال بازی هایی که هم تحرک داشته باشه هم فکر کردن مثلا لگو و پازل ساده

بالای ۳ سال قایم شدن و گرگی و کشتی گرفتن و بازی های باحال😂😂من با فسقلی اا پلیس بازی می‌کنیم هردفعه هر کی جذاب تر و اکشن تر بمیره برنده میشه بازیگری هم یاد میگیرن😂😂

درسش رو یکی دیگه خونده پزش رو من میدم😂😂من امسال دندون نمی آوردم و ریسک کردم و موندم پشت کنکور به ن ...

سال چنده داداشت؟

پزشکی میخونه یا دندون؟

خوب کردی موندی ارزشش رو داره

نقاش و عکاس