2777
2789
عنوان

ببین دختره چه کادویی گرفت دارم اتیش میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 84 پست
مثل سگ پشیمونم ک سالم زندگی کردماینارو ببین چه موفق اند

موفقیت و از همه جهت ببین

فقط چون پولدارن موفقن؟

تو ک از باطن زندگیشون خبر نداری 

کاری ب این بلاگره ک من اصن نمیشناسمش ندارم

ولی تو فقط یه عکس میبینی ازشون 

من الان به عکس برات بزارم بگم گوشواره ها خودمه خریدم ۶۰۰ ملیون باور میکنی؟

🔴کاربر جدید نیستم🔴
ارزش ها اونجایی عوض شد که دولت به یک پزشک که سالها درس خونده درامد ۱۵ تومنی میده به یه پرستار ک اینه ...

مطمئنی ی پزشک پول کم درمیاره؟! تو اینجا ک تا میتونن پارو میکنن بعدشم مهاجرت میکنن بدبخت اون معلمی ک اگر نباشه هیچ شغل دیگه ای نیس ولی کل حقوقش15تومن بدبخت اون کارگریه که جون میکنه اخرماه نشده ی قرون ته جیبش نیس و..... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره همش دارن پز زندگیشونو میدن انگار با چی بدست اوردن...

اینا پول دار نبودن اینا اون زمان رفتن تواینستا برای مردمم اینجور چیزها عجیب بود زود معروف شدن وگرنه نیلوفر هیچ هیچ هیچ هنری استعدادی نداره یه عقده ای که تا زایمان نکرده شکمش عمل کرد اصلا نزاشت ببینه شکم داره یانه ورزش درستش میکنه یانه شوهرشم ولش کرد اینا اهل زندگی نیستن دنبال چیزهای بی ارزش هستن تودنیا 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
ببین چطوری عکس گذاشته ایناهمشون ندیده هستن تازه به دوران رسیده هستن

اره کسی که‌پولداره ساعت خریده نمیاد نشون بده بهرحال اون میلیاردری هس و هفتصد به چشمش نیس 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

ببین اصلا کاری ندارم با حرف مردم وجدان خودت چی؟

تو این دوره زمونه ادما وجدان براشون مهم نیس مدل ماشین مهمه براشون متاسفانه و اینجور ادما دارن عشق دنیارو میکنن

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

موفقیت و از همه جهت ببینفقط چون پولدارن موفقن؟تو ک از باطن زندگیشون خبر نداری کاری ب این بلاگره ک من ...

اخه اصلا پول دار بودن به چه قیمتی؟ خرابی؟ خب بدبخت باشی بهتراز این مدل پول دراوردن که

تو این دوره زمونه ادما وجدان براشون مهم نیس مدل ماشین مهمه براشون متاسفانه و اینجور ادما دارن عشق دن ...

حرفتو قبول دارم متاسفانه 

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
شاید الکی هست

نه عزیزم خونش چی نیلوفر باباش خونع اش اندیشه بود الان نیلوفر خودش رفته سعادت اباد زندگی میکنع

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
مطمئنی ی پزشک پول کم درمیاره؟! تو اینجا ک تا میتونن پارو میکنن بعدشم مهاجرت میکنن بدبخت اون معلمی ک ...

بله من پزشکی میخونم و ۱۵ تا ۲۰ تومنه

من مثال زدم.معلم هام جزو تحصیل کرده هان.اینجا به تحصیل کرده ها بها نمیدن ک این انگلا پولدار میشن

بعدم من نمیدونم معلما چرا همش اصرار دارن خودشونو بچسبونن به کادر درمان.همش تعطیلین کاارتونم ک سبکه در روز چند تا زنگ تفریح میرید استراحت

خودتو با کادر درمانی ک تو برف و بوران و کرونا و... باید بره شیفت و با هزارجور ریسک بیماری سروکله بزنه و تا اخر شیفتشم ممکنه وقت نکنه یه چایی بخوره مقایسه نکن

نه عزیزم خونش چی نیلوفر باباش خونع اش اندیشه بود الان نیلوفر خودش رفته سعادت اباد زندگی میکنع

خب پول که داره بلاخره با اون همه فالورر، اما ساعت هفتصد تومنی می‌تونه فیک یا کرایه باشه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
اخه اصلا پول دار بودن به چه قیمتی؟ خرابی؟ خب بدبخت باشی بهتراز این مدل پول دراوردن که

فک کردی این نازنین خرابه؟؟حالا خواهرش خرابه ولی این از اسم خاهرش بالا رفت و معروف شد و بابت هر تبلیغ ۱۰۰ میلیون میگیره.کوبید خودشو از نو ساخت و حالا همه پسر پولدارای تهران میخوانش.این شانس داشت شااااانس

چه ربطی داره اصل حرفو بچسب

خب پس قبول کن راجع به درآمد پزشک واقعا رقم اشتباهیو گفتی

شما اگه الان خیلی داره زورت میاد که یکی با فاحشگی به درآمد رسیده دیگه نمیتونی همه چیز رو به همه چیز ربط بدی!

بحث مهاجرت هست متاسفانه ولی چه ربطی داره به اسم و رسم پیدا کردن اینا