2777
2789
عنوان

ببین دختره چه کادویی گرفت دارم اتیش میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 84 پست
خب پس تازه اول راهی بزار بعدا ببینم نظرت هنوز همینه یا نبعدم من نمیدونم معلما چرا همش اصرار دارن خود ...

استارتر شما زحمت کشیدی درس خوندی شدی پزشک دمت گرم 

اما معلم و بقیه رشته ها هم بلاخره زحمت میکشند و تلاش میکنن یکی دوست داره معلم شه یکی پرستاری و یکی مربی تربیت بدنی همه کارها توشون زحمت کشیدن و تحمل سختی هست

کسی که می‌ره پرستاری می‌دونه که محیطش چطوره سخته تنشش بالاست هیچ وقت تعطیلی نداره و...ولی معلم هم بالاخره سر کلاس با کلی دانش آموز اولیا مدیر و....سر و کله میزنه 

اونا هم صبح زود میرن مدرسه دیگه چه سرد باشه چه گرم 

بعدشم هیچ شغلی راحتی تمام ندارع یه معلمی میبینی وجدان ندارع اهمیت نمیده به کلاس درس نمیده و راحت نشسته همین ادما تو هر کاری هستن پس دلیل نمیشه شما تر و خشک و باهم بسوزونی 

هیچ شغلی بی اهمیت نیست همین معلم که میگی کارش سبکه اگر نبود هیچ کس دانشی نداشت که به هیچ مرحله ای برسه 

من دید منطقی دارم شما فعلا تازه کنکور دادی از شرح وظایف بقیه رشته ها خبر نداریبعد سال پنج بیا حرف بز ...

چشم حتما بهد از پنج سال میام ولی شما هم تا پنج سال دیگه سعی کن ادبیاتتو درست کنی شخصیت فرهنگی ها رو نبر زیر سوال 

سر و کله زدن با چهل تا بچه تو یه کلاس اعصاب پولادین میخواد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر شما زحمت کشیدی درس خوندی شدی پزشک دمت گرم اما معلم و بقیه رشته ها هم بلاخره زحمت میکشند و تل ...

منم اون بالا گفتم اگه دقت کنی که به قشر تحصیل کرده که میشه شامل کادر درمان معلم مهندس و... بها داده نمیشه

اومدن سریع معلمیو با کادر درمان مقایسه کردن منم جواب دادم

در اینکه همههههه ی مشاغل سختی کار دارن و زحمت میکشن هیچ شکی نیست

اما باید بپددیریم ک این سختی کار تو مشاغل مختلف متفاوته

نخیر دوست من رفت پرستاری،از قبلش داییش پرستار بود و اون سال ماهی ۵۰ تومن خیلییی زیاد بود و ۵۰ درامدش بود البته جدا از بیمارستان.و دوست من به حساب اینک درام پرستاری خوبه رفت و الان توی طرحش ماهی ۳۳ تا شیفت میره،هیچ تعطیلی نداره،حقوقش ۱۴ تومنه،توی هر شیفت ۸ تا ۱۲ تااا بیمار داره و تا اخر شیفت ۹۰ درصد روزا نمیتونه یه دستشویی بره حتی

از سر ساعتی که شیفتش شروع میشه کار میکنه تا اخر

ولی معلما والا ما مدرسه رفتیم دیدیم چطور بود تو کلاس ک اول و اخرش بیکار بودیم هر درسی،زنگای تفریح تعطیلی ها و... جدا از اون من و الان همه ی هم ورودی هام چه پزشکی چه دندون همه تونستیم از طریق کلاسای جدا از مدرسه که اکثر استاداش یا مهندس بودن ریاضیو فیزیک درس میدادن یا پزشک بودن تونستیم قبول شیم عملا تو مدرسه هیچیزی بهمون اضافه نمیشد

اصلاااا قابل مقایسه نیست هرکس مقایسه کنه واقعا یعنی منطق و تفکر نداره

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

کلا از هر دو نظرمثلا یه دختره میشناسم تاحالا حتی رابطه جنسی نداشته ولی هر دو سه ماه با یه پسر دوست م ...

هیچ پسری بدون رابطه کادوی گرون نمیخ ه خرج نمیکنه اون دختری که تو میشناسی اینا رو  برات تعریف کرده قسمت رابطه شو سانسور کرده عزیزم اصلا باور نکن 

منم کادر درمانم

قبلشم سمپادی بودم 

میگم ک بدونی کم بدبختی نکشیدم

راستی تو نقطقه صفررر مرزی درس خوندم بدون سهمیه

یعنی زجر کشیدممممم ب معنای واقعی

ولی حاضر نیستم جای اینا باشک ک تهش بگن جن ده

فک کن پسرش بزرگ شه گذشته ننشو بفهمه

غیرت داشته باشه و ایرونی باشه باید خودشو‌گم و گور کنه ک کسی نفهمه ننش کیه 

وگرنه تو مدرسه پسرونه خوار و ذلیلش میکنن

پول. به هر قیمتی هم خوب نیست جانم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
کلا از هر دو نظرمثلا یه دختره میشناسم تاحالا حتی رابطه جنسی نداشته ولی هر دو سه ماه با یه پسر دوست م ...

با تمام احترامی که برای سبک زندگی دخترای اولی قائلم اما من سبک تو رو بیشتر میپسندم

عزت نفس و غرور ادم چی میشه پس

من دید منطقی دارم شما فعلا تازه کنکور دادی از شرح وظایف بقیه رشته ها خبر نداریبعد سال پنج بیا حرف بز ...

راستی انرژی زنانتو ببر بالا

ماها بخاطر شغل خشن و مردونمون یکم اخلاقمون خشن میشه

سعی کن لوندی یاد بگیری

لوندی با ج ن دگی فرق داره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
راستی انرژی زنانتو ببر بالاماها بخاطر شغل خشن و مردونمون یکم اخلاقمون خشن میشهسعی کن لوندی یاد بگیری ...

وای دقیقاا متاسفانه روحیه ماها خیلی خشنه.هرچند من ذاتا خیلی نازو عشوه دارم و مشکلم با پسرا اینه ک بودن با هر پسریو خفت و خاری میدونم

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی