2777
2789
عنوان

ببین دختره چه کادویی گرفت دارم اتیش میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 84 پست
خب پس قبول کن راجع به درآمد پزشک واقعا رقم اشتباهیو گفتیشما اگه الان خیلی داره زورت میاد که یکی با ف ...

نه واقعا درامد پزشکا ۱۵ تا ۲۰ تومنه شاید باورت نشه بپرس!این دکترای میلیاردری ک میبینی اکثرا قدیمی و اسم و رسم دارن

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

موفقیت و از همه جهت ببینفقط چون پولدارن موفقن؟تو ک از باطن زندگیشون خبر نداری کاری ب این بلاگره ک من ...

خب ظاهر زندگیشون قشنکه..ماکه یه ظاهر زندگی قشنگم نداریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه واقعا درامد پزشکا ۱۵ تا ۲۰ تومنه شاید باورت نشه بپرس!این دکترای میلیاردری ک میبینی اکثرا قدیمی و ...

دور خودم دارم میبینم

پزشک زیاد داریم والا جوون هاشونم هیچ کدوم زیر پنجاه درآمد ندارن نمیدونم شما کجا زندگی میکنی ولی شهر ما خیلی کوچولوئه بااین حال درآمد پزشک های فامیل خوبه

اینا پول دار نبودن اینا اون زمان رفتن تواینستا برای مردمم اینجور چیزها عجیب بود زود معروف شدن وگرنه ...

دقیییقا منم حرفم همینه

دیپلمم نداره اگه بدونه چه لات کوچه بازاریه یبار با شوهرش دعواش شده بود ویس تو کانالش گزشت یه فحشایی میدادا

ولی مثل اینک اینا بیشتر شانس دارن سلیطه و دریده ان

دور خودم دارم میبینمپزشک زیاد داریم والا جوون هاشونم هیچ کدوم زیر پنجاه درآمد ندارن نمیدونم شما کجا ...

بله توی منطقه محروم ضریب سختی کار میدن بهشون ولی تو شهرای بزرگ نه

دقیییقا منم حرفم همینهدیپلمم نداره اگه بدونه چه لات کوچه بازاریه یبار با شوهرش دعواش شده بود ویس تو ...

دقیقا 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
دقیییقا منم حرفم همینهدیپلمم نداره اگه بدونه چه لات کوچه بازاریه یبار با شوهرش دعواش شده بود ویس تو ...

راستی نمیدونی چرا طلاق گرفتن خیلی کم زندگی کزدن خیلی هم زود بچه اورد 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
همه‌این پولا برا خودشون نیس ،، فقط برا جلو دوربین نشون دادنه ،،، یادت رف سحر وقتی با تتلو بود نمایشی ...

امیدوارم اینجوری باشه

راستی نمیدونی چرا طلاق گرفتن خیلی کم زندگی کزدن خیلی هم زود بچه اورد

پسره اینو نمیخاست اصلا.خود نیلوفر تو ویساش میگفت سینا همش بهم میگه ج ن ده و گذشتمو میگه

پسره خیلی خیانت میکرد بهش

بعد جالبه تو استوریاش دعا نویس به فالواش برا عشق و اینا معرفی میکنه یمشت گاگول هم باور میکنن هم اینو پولدار میکنن هم دعانویسرو

بله توی منطقه محروم ضریب سختی کار میدن بهشون ولی تو شهرای بزرگ نه

خب شما داری زمان طرح پزشکیو میگی! بله چهار سال اینترنی و طرح درآمد کمه ولی بعد ماشالله درآمدشون خوبه

یه معلم سی سال با همین درآمد کار میکنه

امیدوارم اینجوری باشه

تولد دیدی تواینستا برای یه پسر کوچولو چقد پول خرج کردن این پولا از کجا میاد از ویو گرفتن بادیگار و لباس 50میلیونی قالی حضرت سلیمان چندمیلیونی کیک 10میلیونی دکور 25میلیونی

خب شما داری زمان طرح پزشکیو میگی! بله چهار سال اینترنی و طرح درآمد کمه ولی بعد ماشالله درآمدشون خوبه ...

بعد از ۳۰ تا ۴۰ سالگی درامدشون خوبه تمام زندگیشونو درس خوندن

معلمارو تورو خدا مقایسه نکنننن با کادر درمان.کامنت بالاییمو بخون

تولد دیدی تواینستا برای یه پسر کوچولو چقد پول خرج کردن این پولا از کجا میاد از ویو گرفتن بادیگار و ل ...

اره

ببین اینا با تبلیغات دارن رویا هاشونو زندگی میکنن دیگه

یه سفر میرن بالی مفتی عشقوحال میکنن بعدم تبلیغ ی اژانسو میکنن.همین نازنین دوتا تولد گرفت ک تو دومی صفر تا صد مراسمش از دیزاین و کیک و... همه رو تبلیغ کرد