2777
2789
عنوان

ببین دختره چه کادویی گرفت دارم اتیش میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 84 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین چطوری عکس گذاشته ایناهمشون ندیده هستن تازه به دوران رسیده هستن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

اولا از کجا می دونی کی بهش داده؟ و چقدر راست میگه؟ اینا کرایه هم می کنن

دوما مگه واسه اینو اون پاک زندگی می کنی واسه خودته دیگه.

مردم حرف زیاد می زنن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اتفاقا چندروز پیش توپیج نیلوفر بودم ازپسرش. فیلم میگرفت 2تایی توخونه بودن تویه خونه 200متریشاید بزرگ ...

اره همش دارن پز زندگیشونو میدن انگار با چی بدست اوردن...

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

بله ارزش ها عوض شده متاسفانه البته برای خود شما هم ارزش ها عوض شده وگرنه واسه این مسئله حسرت نمیخورد ...

ارزش ها اونجایی عوض شد که دولت به یک پزشک که سالها درس خونده درامد ۱۵ تومنی میده به یه پرستار ک اینهمه زحمت میکشه درامد ۱۲ تومنی 

اگه به ادم های تحصیل کرده بها داده میشد مهاجرت نمیکردن این انگل ها هم پولدار نمیشدن

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

اتفاقا چندروز پیش توپیج نیلوفر بودم ازپسرش. فیلم میگرفت 2تایی توخونه بودن تویه خونه 200متریشاید بزرگ ...

همه‌این پولا برا خودشون نیس ،، فقط برا جلو دوربین نشون دادنه ،،، یادت رف سحر وقتی با تتلو بود نمایشی چقد خوش بود پولدار بعد کات چه حرفایی زد حتی سگ اینجوری زندگی نمیکنه 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

اصن معلوم نیست یرای یکی دوساعت همین ساعتو اجاره کرده باش عکس بگیره

دقیقا عزیزم این امکان هم وجود داره واقعا هیچی معلوم نیس 

در حقیقت بلاگر ها از هر ۱۰۰ درصد حرفاشون ۹۰  درصدش دروغ و حاشیه هست چون باید این حاشیه هارو داشته باشن تا معروف تر شن 

کارما عدالته نه تقاص.   به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید.         خدایا شکرت🌱