2777
2789
احساس میکنم این یه اوانسه به پارسالیا چون پارسال به نفع پشت کنکوریا بود امسال اوندن اینکارو کردک

الان کلا دکمه پشت کنکوریا رو زدن😑 

پارسالو با امسال اصلا مقایسه نکن

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان کلا دکمه پشت کنکوریا رو زدن😑 پارسالو با امسال اصلا مقایسه نکن

منظور کسایی که بخاطر رتبه بندی ۴۰۳ موندن پشت کنکوز

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
ان شا الله به حق حضرت عباس تیکه تیکه بشنیعنی شده تو خارج کارتن خواب بشم تصمیم گرفتم از ایران برم

کارزار آخرین تاپیکمو امضا کن

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

خب منم جز یکی از همونام که فرصت ترمیم رو هم ازم گرفتن😐

کسایی که پارسال دوازدهم بودن منظورمه به اونا که فرصت دادن 

منظور کسایی که بخاطر رتبه بندی ۴۰۳ موندن پشت کنکوز

می‌دونم فهمیدم چی گفتی. دارم میگم درسته پارسال همه چی به نفع پشت کنکوریا بود ولی اونو نمیشه با این مقایسه کرد. الان رسما با این کارشون مارو از کنکور حذف کردن.

و جدا از این اگه شما دوازدهمی هستی یا سال اولته به الانت نگاه نکن آینده رو نگاه کن. اومدیمو استرس گرفتی یا به هر دلیلی کنکور رو خراب کردی. اونوقت دیگه نمیتونی جبران کنی. پس کلا این مصوبه به ضرر همس. اگه همین الان اعتراض نکنیم که بردارن و اجرا بشه. سر شما دیگه کلاااا بر نمیدارن

می‌دونم فهمیدم چی گفتی. دارم میگم درسته پارسال همه چی به نفع پشت کنکوریا بود ولی اونو نمیشه با این م ...

من خودم پشت کنکوریم ولی سال اولمه میدونم این چیزا برای هرکسی ممکنه