2777
2789

سوال منم هست

واینکه چرا اونی ک هیچکاری نمیکنه رو بیشتر دوست دارن؟ 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مامانمو دوس دارم،مامانم داداشمو دوست داره داداشم بابام رو دوست داره و بابام منو دوست داره😕💔چرخه ...

🤣🤣😁وای 😄

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

مامان بزرگ من ۷۵ سالشه و پسرش ( داییم) علنا بهش گفته برو بمیر باز میگه پسرم پسرم!!! 

دیگه تا تهشو بخونین دیگه 

ذاتشون درست بشو نیست 

شما ها هم سعی کنین اول خودتونو دوست داشته باشین و اولویتتون خودتون باشه تا مامانتون 

من بچه پسر دوس دارم یبار تو نینی سایت گفتم یه نفر گفت خدا بهت پسر ندا انشاالله 😞

اینکه پسر یا دختر دوست داشته باشی عادیه اما اینکه دختر بیاری و پسرم بیاری بعد یکیشونو بیشتردوس داشته باشی بی انصافیه

لال شهمنم دختر دوست ندارم. علت زیاد داره. ولی دوست ندارم دختر داشته باشم. زور که نیست.

هیچ دختری هم دوس نداره مامانش توباشی 

انشالله که دختردار نشی هیچوقت عزیزم 

اگه فهمیدی جنینت دختره زودی سقطش کن