2777
2789

من کنکوری ام و الآن تو اوج ناامیدی ام لطفا داستان موفقیت خودتون یا اطرافیانتون رو تعریف کنین

کلی از کنکوری ها الان ب همچین چیزی نیاز دارن دم امتحانای نوبته وفشار ده برابر

عامل موفقیتم استمرارم بود نه ساعت مطالعه بالا

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستم که امسال پزشکی شهرمون آورد .نه مشاور داشت نه ازمون شرکت میکرد خودش با تلاشش خوند . پس تلاشتو کن که سال بعد این موقع بگی یادته پارسال شب یلدا من داشتم درس میخوندم ( حرفی که خودم پارسال به خودم میزدم ) 

من چون هدفم فرهنگیان بود و خداروشکر آوردم به خودم میگفتم یکم دیگه فقط بخون که سال بعد این موقع با حقوقت بری کیک و ... بگیری بری کادو بخری برای خانوادت 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

برای خودت یه قانون نامه بنویس

چندتا قوانین بنویس و امضا کن

مثلا مهمونی تعطیل

عید دیدنی تعطیل

استفاده از گوشی جز زمان استراحت و موارد ضروری تعطیل 

بزن به دیوار اتاقت

یا عکس دانشگاه مورد علاقتو بزن به دیوار

انگیزه ایجاد میکنن

گوشیتو در محل مطالعه ات به هییییچ وجهههه نبر

اگه تو اتاقی بزار جای در و برو درس بخون 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥

فقط اینو میتونم یگم که تو مدرسه بهم میگفتن پروفسور 

زمان کنکور که شد نتونستم هفت هشت ساعت بشینم درس بخونم چراا چون تازه گوشی خریده بودم معتاد اینستا و اینا شده بودم تو کلاس کنکور چندتا دوست تازه پیدا کرده بودم برای اولین بار میرفتم باهاشون میگشتم 

درس نخوندم از یه رشته تخمی قبول شدم که هیچ آینده ای نداشت 

الانم همه دوستام پزشک و پرستار و معلم و معمار و اینان و من هیچی نیستم (تیزهوشانی بودم) 

و الان مثل سگ پشیمونم که چرا پنج شش ماه که به این زودی گذشت و قرار بود کل آیندمو عوض کنه به گوشی و اینستا و دور دور فروختم

ممنونان شاالله خیلی ناامیدم خیلی😖

همین دوستم پارسال بهمن بهم می‌گفت چجوری فیزیکو تمام کردی ؟ تازه فصل اول دوازدهم بود . پس ناامید نباش 😍

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
فقط اینو میتونم یگم که تو مدرسه بهم میگفتن پروفسور زمان کنکور که شد نتونستم هفت هشت ساعت بشینم درس ب ...

عزیزم😢، گذشت دیگه غصه‌شو نخور امیدوارم باقی عمرت بهتر بگذره

ممنون ک تجربتو بامون درمیون گذاشتی🌹

چی قبول شدین اگ دوس داشتین بگین

مدیریت بازرگانی 

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم