2777
2789
عنوان

غذای مورد علاقتون چیه شکمو ها

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 72 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه غذاها رو دوست دارم اما خب آدم شکمویی نیستم تنوع رو دوست دارم، غذاهایی که تاحالا امتحان نکردم امتحان کنم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اره واقعا 😂😂 یه بار رفتم مصاحبه یه ارگانی بود دولتی بعد قسمت مصاحبه روانشناسی نوشته بود خیلی میخور ...

وای خود منی که ، عشقم غذاس، لاغرم هستم فقط شکم دارم عشقمو با غذا بیان میکنم ،یادمه ایام دانشگاه دخترا بزور لقمه میاوردن اونوقت منو و دوستم استامبولی تو آلاچیق حیاط می‌خوردیم همونجام سالاد خورد میکردیم هرچی خوشمزه باشه من دوسش دارم 

وااای من جدیدا خیلی شکمو شدمچیز برگرپیتزا سبزیجات (البته تو خونه پیتزا سبزیجات بیرون پیتزا پپرونی چو ...

ساللد پاستا، قورمه سبزی،مرغ شکم پر، ماهی کبابی باحشو، دلمه ،کوفته،فسنجون،زرشک پلو، کشک بادمجون،اش رشته، جوجه کباب، کوبیده ،گوشت کبابی ،کله پاچه، پیتزا گوشت وقارچ، همبرگر انواع واقسامش،سوسیس بندری باگشنیز فراوان،بازم بگم ، دسر هم کیک خامه ای ،شکلاتی،دونات نون خامه ای،ژله ،موچی و........

وای خود منی که ، عشقم غذاس، لاغرم هستم فقط شکم دارم عشقمو با غذا بیان میکنم ،یادمه ایام دانشگاه دختر ...

خوشبختم 🤝 فقط شما منو درک میکنی پس می‌دونی چی میگم😂😂

وای گفتی گشنم شد 😂😂😂😂 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
ساللد پاستا، قورمه سبزی،مرغ شکم پر، ماهی کبابی باحشو، دلمه ،کوفته،فسنجون،زرشک پلو، کشک بادمجون،اش رش ...

واااای نگو دیگه الان میمیرم 🤤🤤🤤🤤🤤🤤 برم یه چیزی بخورم 😂🏃🏼🏃🏼

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
خوشبختم 🤝 فقط شما منو درک میکنی پس می‌دونی چی میگم😂😂وای گفتی گشنم شد 😂😂😂😂

اار ه گلم، خوشبختم خوش باش عزیزم خدا خودش گفته بخورید وبیاشامید  

بچه هامم مثل خودمن ولی یادشون دادم بیرون جای دیگه کنترل احساس کنید حمله نکنید به غذا مردم فکر نکنن قحطی زده ایم  

اره واقعا 😂😂 یه بار رفتم مصاحبه یه ارگانی بود دولتی بعد قسمت مصاحبه روانشناسی نوشته بود خیلی میخور ...

خخخخخخخ

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

ساللد پاستا، قورمه سبزی،مرغ شکم پر، ماهی کبابی باحشو، دلمه ،کوفته،فسنجون،زرشک پلو، کشک بادمجون،اش رش ...

یا مکه مکرمهه

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

واااای نگو دیگه الان میمیرم 🤤🤤🤤🤤🤤🤤 برم یه چیزی بخورم 😂🏃🏼🏃🏼

وای منم خیلی گشنم شد

برم بخورم یک چیزی

هر کی بعد از دیدن این تایپک و غذا های مورد علاقه گشنش شد  مثل من بگه حاضر/