2777
2789

هنوز یه بسته دیگ مونده ک بخورم کلا بسته بوده برا تنبلی تخمدان میخورم 

بنظرتون ادامه بدمه

هرچی رژیم و باشگاه بود پرید و بشدت دارم میخورم 🥲انگار افسرده و بی حوصله و بی تمرکز عم شدم باشگاه هم ول کردم درسم نمیخونم برا امتحان 😔

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت مهمتری

هروقت تونستی با وجود خوردن این به خودتم برسی بخور

اگه نه ولش کن نخور

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

مایعات زیاد بخور و شکمت را با مایعات پر کن تا میل به غذا نداشته باشیخوراکی های کم کالری را جایگزین ک ...

اصن اگ بعم غذا نرسه دیونه میشم واقعا میگم ضعف میکنم 

خودت مهمتریهروقت تونستی با وجود خوردن این به خودتم برسی بخوراگه نه ولش کن نخور

وآقا دیگ نمیخام بخورم حالمو بهم زده این دفعه تموم شه دیگ لب نمیزنم می ریزم دور

آشغال ترین قرصه.منم خوردم مثل بادکنک شدم.یهو وزنم رفت بالا. ولی خب پریودم تنظیم شد. فقط دو ماه خوردم ...

من پریودم تنظیم تنظیم 

ولی دقیقا مثل این ماهی های بادکنکی شدم شکمم قشنگ جلو وایمیسته

وآقا دیگ نمیخام بخورم حالمو بهم زده این دفعه تموم شه دیگ لب نمیزنم می ریزم دور

اون قرص چجوری پیدا کردی سه تا شهرو گشتم نیست 

و اینکه منم همین حس داشتم ولی فهمیدم معدم بهم ریخته..

رفتم آندوسکوپی دادم قرص داد بهم دیگه ضعف نمیکنم 

اون قرص چجوری پیدا کردی سه تا شهرو گشتم نیست و اینکه منم همین حس داشتم ولی فهمیدم معدم بهم ریخته..رف ...

دارو خانه رفتم داشت