2777
2789
عنوان

حالم از برادرشوهرم یهم میخوره عذاب وجدان بگیرم یا حق دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرکسی بغیراز همسروفرزند مهمون محسوب میشه

مهمون و مهمون بازیو این برنامه ها هم شرایط داره چطوری روشون شده برادرشوهرو عضو ثابت خونه شما کنن؟!😐 چقد بی ملاحظن

ازهمسرت بپرس ببین تا چندوقت اونجا میمونه اگه کوتاه مدته مجبوری تحمل کنی توی دلت بگو بخاطر خدا صبوری میکنم  ولی اگه حالاحالاها اونجاست واقعا تحملش سخته

آخه بچه خود آدمم نیست اگه خطایی کنه نمیشه بهش چیزی گفت به قباش برمیخوره

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

سیگارو هم به مامانش بگو

فردا پس‌فردا نگن خونه شما سیگاری شده

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

میترسم بزننش

باید بدونن

اگه بگی یعنی دلسوزشی عزیزم

هرکسی بغیراز همسروفرزند مهمون محسوب میشهمهمون و مهمون بازیو این برنامه ها هم شرایط داره چطوری روشون ...

وااییی بخدا فقط یچیزی بهش بگم بغض میکنه..این از پارسال پیش منه..اونسری عصبی شدم هی گفتم این چ ازدواجی بود کردم(شوهرم نبود)برادرشوهرم زیر لبی نمیدونم چی بهم‌گفت