2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی مثل اسکول ها از شب تا صبح درس میخونم یه ساعت آرزو دارم بخوابم شب ها میرم مدرسه بچه ها امتحان رو ...

به کنکورفکرکن امتحانای کلاسی که مهم نیس،واسه نهایی وکنکوربخون،اوناروکه بچه هانمیتونن کنسل کنن

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

همین که سالمین و دارین تو نی نی سایت  میتابین  یعنی خوشبختین  ،بدبخت ترین ادم از نظر من اون زن و کودکانی ان که تو کشورشون جنگه و هیچ امنیت و اینده ای ندارن 

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

دوستم 

تو بچگی مادرش ولشون می‌کنه 

از غصه جدایی پدرش اعتیاد پیدا کرد 

پیش پدربزرگ و مادربزرگ پدری بزرگ شد 

پدربزرگ ۱۴سالگی فوت می‌کنه 

مادربزرگش تو ۱۶سالگی این سرطان کبد گرفت دو ماه بستری شد دوستم شبانه روزی پیشش بود دراخرم فوت شد 

دوستم رفت خونه عمو زنعموی بدجنسش 

اونم بعد یکسال دادنش به مردی ک از خودش ۱۲سال بزرگتر بود و قبلا زن طلاق داده بود 

خانواده شوهر مضخرفی داشت ک حسابی اذیتش کردن 

دوتا بچه آورد 

دخترش ۱۲و پسرش ۶ساله بود که شوهرش سکته کرد ومرد 

الآنم مستاجر و تنها با دوتا بچه کوچیک سرکارم نمیتونه بره 

کلا هم سی سالشه 

خیلی دلم براش کبابه 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
به کنکورفکرکن امتحانای کلاسی که مهم نیس،واسه نهایی وکنکوربخون،اوناروکه بچه هانمیتونن کنسل کنن

میمونم بیدار از شب تا صبح بدن ام ضعیف شده 

همش مریض شدم بخاطر امتحان های مدرسه 

همش هم کنسل میشن 😐😑