2777
2789

پارسال یکی ازفامیلامون گفت بیا یک مدت باهم اشنا بشیم واینا من قبول نکردم گفتم نه بعد انقدر اصرار کرد درحد دوسه روز فقط چت معمولی کردیم که ببینیم اصلا تفاهم داریم باهم یانه

برگشت بهم گفت من همچی رو حل میکنم تو فقط پشتم باش.منم گفتم من نمیتونم جلوی خانوادم واستم بیاهمینجا همچیو تموم کنیم تابیشتر وابسته نشدی، انقدر اصرار کرد که نه من همچیو درست میکنم و اینا گفتم باشه فقط سعی خودم رو میکنم ولی قول نمیدم.

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بعدش خانوادش اومدن جلو وخانواده منم رفتن تحقیق(درموردش زیاد چیزای خوبی نمیگفتن و چندتا دروغ گفته بود روشده بود) منم به روش نیاوردم و فقط گفتم خانوادم راضی نیستن منم نمیتونم جلوشون واستم دیگه کاری ازدستم برنمیاد انشالله یکی بهترازمن نصیبت شه وفلان.

پرو پرو برگشته به من میگه تو قول دادی پشتم واستی😐منو باحرفای مردم قضاوت نکن من عوض شدم

حالا پریشب هم پیام داده دلمو پارسال شکستی قضاوتم کردی ولی من بخشیدمت

من نمیدونم من الان تقصیر کارم یانه!توی این یک سال دوسه تااتفاق بد برام افتاد ازیه طرف حس میکنم کارما بوده که نباید بهش قول میدادم ازیه طرف دیگه میگم من که ازاول بهش گفتم وابسته نشو نمیتونم جلو خانوادم واستم..

نظر شماچیه🫠🥲

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر ساده ای. خیلی پرروعه طرف. به کش تنبونت بابا

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
زندگی خودت برات مهم تر باشعکارما اینام چرت و پرته بهش فکر نکن

چی بگم والا

کارما اینجوریه که تو اول باید مراقب خودت باشی

بعد دیگران، و اینکه نباید بهشون آسیب بزنی 

چیزی که من خوندم نشون دهنده این نبود شما به کسی آسیب زده باشی پس دلیلی ام نداره کارما پس بدی

God؛

دیگه خودت میگی بهش گفتم وابسته نشو اگه نشه کن جلو خانوادم در نمیام دیگه اگه نگفته بودی و صد در صد گفته بودی با هر شرایطی هستم اون شاهد آه میکشید ولی تو قول ندادی هیچ وقت تا قبل از خطبه عقد به هیچ پسری قول ندین نامزدی و بعده بله برون هم همیشه فرصت برای تموم کردن برا خودتون بذارید

چقدر ساده ای. خیلی پرروعه طرف. به کش تنبونت بابا

اه بعضی وقتا فکرمیکنم خیلی احمقم نمیدونم چرا عذاب وجدان میگیرم😑

ول کن بابا دلت برا پسر جماعت نسوزه حواست فقط به خودت باشه

اه بعضی وقتافکرمیکنم خیلی احمقم نمیدونم چرا عذاب وجدان میگیرم😑

نه تقصیر نداری.نگران نباشاتفاقاتم به این موضوع ربط نده

اه بعضی وقتا فکرمیکنم خیلی احمقم نمیدونم چرا عذاب وجدان میگیرم😑