2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فردی گناهکار بودم توبه کردم نماز روضه میخانم اما ترس از مرگ منو دیوانه کرد یک شب نمیتوانم بخوابم

مگر چه گناهی کردی که این گونه پشیمانی 

اولا که خدا ستارالعیوبه قرار نیست آدم کارهاشو جلو همه جار بزنه 

دوما اگر توبه ات واقعی باشه مطمئن باش خدا بخشیده 

سوما برو مشاوره چند جلسه 

چهارما مردم همه گناهکارن هیچ کس بی گناه نیست

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت
چرا مرگ؟زندگیت چجوریه؟ اوضاعت چطوره؟ببین خود من الان وسط فروپاشی روانی هستم و همچنان به مرگ و میر و ...

زندگیم خوبه میگم فکر مرگ از مرگ ترس دارم نمیدونم چیکار کنم هر لحظه نمیتوانم یک شب راحت بخوابم 

من اصلا مذهبی نیستم از مرگم نمیترسم فکنم بخاطر اینکه خرافاتو قبول داری میترسی

خرافات از نظر شما چیه

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

مرگ رو وحشتناک نبین قشنگتر بهش نگاه کن مرگ چیه ترک این دنیا و رسیدن به چی پروردگارت حس اینکه ببینی بغلش کنی هیچکس از اون دنیا خبر نداره که شاید ارامشش خیلی قشنگ بود شب اول قبر آره یکم فکرش ترسناک اما هرروز زیارت عاشورا بخونی آخرش چی میگی از امام حسین کمک میخوای برای همون شب مگه میشه انقد صدا کنی کمک نیاد 

فردی گناهکار بودم توبه کردم نماز روضه میخانم اما ترس از مرگ منو دیوانه کرد یک شب نمیتوانم بخوابم

خدا بسیار مهربانه خیلی بیشتر از تصور ما 

از خود خدا بخواه که بهت آرامش بده دوست عزیز

انشاءالله دلت آروم بگیره 

مگر چه گناهی کردی که این گونه پشیمانی اولا که خدا ستارالعیوبه قرار نیست آدم کارهاشو جلو همه جار بزنه ...

نماز نمیخوندم روضه نمیگرفتم غیبت میکردم و چت با نامحرم اما پشیمانم و توبه کردم ولی میترسم خدا مرا نبخشد