2777
2789

چه دکتری رفتین تغذیه یا غدد و اینکه. چه داروهای دادن چه راهکارهایی دادن 

بچه من کلا از غذا خوردن بدش میاد. مثلا غذا مرغ یا کباب یا عدس پلو هرچی باشه میگه نمیخوام سفره که جمع میشه میگه نون و کره و مربا بده اونم در حد سه لقمه میخوره خیلی بدغذاس ۴ سالشه تو دو سال و نیمه  قدش بلند بود بعد الان شاید ۴سانت رشد قد داشت لباسهای دو سال پیشش سایزشه

منم دخترم همینطوره دکتر غدد بردم کلی ازمایش و تست گرفتن گفت امپول رشد بزنین ولی من نزدم چون هیچ ویتامینیش کم نبود منم ولش کردم مدلشه دیگه بچه ،بد غذا هم هست....

🌼بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه 🌼
منم دخترم همینطوره دکتر غدد بردم کلی ازمایش و تست گرفتن گفت امپول رشد بزنین ولی من نزدم چون هیچ ویتا ...

عزیزم دخترت چند سالشه قد و‌وزنش چقدره 

آخه بچه های که تو فامیلمون از دختر من کوچکتر بودن الان بلند تر شدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم دخترت چند سالشه قد و‌وزنش چقدره آخه بچه های که تو فامیلمون از دختر من کوچکتر بودن الان بلند تر ...

دخترم ۴ سال و۴ ماهشه وزنش ۱۱ کیلو قدش ۹۵ اینا باید باشه فک کنم

عزیزم دخترت چند سالشه قد و‌وزنش چقدره آخه بچه های که تو فامیلمون از دختر من کوچکتر بودن الان بلند تر ...

دختر منم همینطوره ولی ژنشه چون من وباباش قدمون کوتاهه...امپول و اینا س برا رشد میزنن ولی من ترسیدم نزدم ، ویتامین و زینک مینک هم خورده ولی رو اشتهاش تاثیری نداشته خیلی...

دخترم ۴ سال و۴ ماهشه وزنش ۱۱ کیلو قدش ۹۵ اینا باید باشه فک کنم

به نظر من پیشو بگیر  عزیزم حتما ببر دکتر الان بچه ها غول شدن دختر بزرگم الان از همه کلاس کوتاهترین کلی غصه میخوره  

دختر منم همینطوره ولی ژنشه چون من وباباش قدمون کوتاهه...امپول و اینا س برا رشد میزنن ولی من ترسیدم ن ...

یکی از اقوام ما زده برای بچه سومش چون بچه اول و دومش کوتاهند سومی شده یک‌متر و نود البته پسره اونوقت پسر اولش ۱۶۰ باید باشه و دخترش ۱۵۵

دختر منم همینطوره ولی ژنشه چون من وباباش قدمون کوتاهه...امپول و اینا س برا رشد میزنن ولی من ترسیدم ن ...

مشکلی ایجاد نمیکنه هورمون رشد  فامیل ما زده سالمه والا بچه هم داره

راستی دکتر غدد دارو چی داد جز زینک