2777
2789
عنوان

خانوما یلحظع بیایید بنظرتون شوهرم راست میگه یا دروغ ⁉️😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3397 بازدید | 169 پست
نظامیه 😭

نظامیه دورواطرافم پراز نظامیه اصلا همچین چیزی نشنیدم نه دیدم داره الکی میگه بعدش کارش حساس چجوری به خودش اجازه داده همچین کاری بکنه داره الکی ازاحساست ساده بودنت استفاده می‌کنه اون ی خط دارن تحت کنترل خودشون نه اون خط خانواده جداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط از همین میترسم که پیامارو خونده باشن اخراج شده باشه واقعاً بردارع خودشو بکشه 😭😭😭به نظرت در ...

فقط بخودت فکر کن

بخدایی فکر کن که چقدردوستت داره که کمکت کرده راه رهایی رو پیدا کنی

از خدا کمک بخواه

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا راپانزل ارزوها داره، خودت کمکش کن.  
اون بردارع خودشو بکشه من با بچه تو شکمم ابروم می‌ره تو این جای کوچیک 😭😭😭😭بنظرت راست میگه؟ اخراج ...

بنظر خودت چکار کردی ک آبروت بذه؟

خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره💖خدایااا من رو تو خییییلی حساب باز کردم😍خدایا ممنونم که مشکلاتمو حل میکنی💖ممنونم که آرزوهامو برآورده میکنی😍عاشقتم خداااا جوووونم😍خدایا سپردم به خودت،هوامونو داشته باش
بنظرتون اصلأ اخراج نکردنش دروغ میگه ؟خیلیی میترسم ازش نفرت دارم اما باز میترسم

مطمئنم که اخراج نشده تو پیام چی گفتی بهش؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چ مسخره طرف با زن داییش ریخته رو هم بعد تو نگرانی خودشو بکشه؟چ ساده ای ب جهنم بزار خودشو بکشه بعدشم ...

دقیقا همینه ازسادگی اش سواستفاده می‌کنه میگه این ازچیزی خبر ندارم راحت سرش گول بمالم 

دقیقا همینه ازسادگی اش سواستفاده می‌کنه میگه این ازچیزی خبر ندارم راحت سرش گول بمالم

دقیقا

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مطمئنم که اخراج نشده تو پیام چی گفتی بهش؟

همچی گفتم تو خیانت کردی دادگاه نظامی میفرستمت اون انکار کرد من گفتم باز😭

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همچی گفتم تو خیانت کردی دادگاه نظامی میفرستمت اون انکار کرد من گفتم باز😭

زر میزنه هیشکیو برا این چارتا کلمه اخراج نمیکنن مگه بیکارن 

دستت انداخته میخواد فوری همه مدارک و پاک کنه ب خانوادت ماجرا رو بگو ازش شکایت کن

زر میزنه هیشکیو برا این چارتا کلمه اخراج نمیکنن مگه بیکارن دستت انداخته میخواد فوری همه مدارک و پاک ...

اصلأ مگه فقط رو چیزای سیاسی حساسن نیستن 

نکنه دروغ میگه 

ولی دوستم که نظامیه شوهرش 

گفت بفهمن می‌فرستنش دادگاه نظامی 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلأ مگه فقط رو چیزای سیاسی حساسن نیستن نکنه دروغ میگه ولی دوستم که نظامیه شوهرش گفت بفهمن می‌فرستنش ...

اگه ماجرا رو کامل بفهمن اعدامشون میکنن خواهر کجای کاری 

ولی این ک اخراج کنن و پیاما بخونن ن زر میزنه مگه دولت بیکاره هزاران نظامیو زیر نظر بگیره داره جو میده راه در رو پیدا کنه

من تاپیکاتو خوندم همه رو خودت از اول میدونستی شوهرت بهت خیانت می‌کنه ولی نمی‌خواستی قبول کنی 

حالا که اینجا عنوان کردی اون چیزی که مشخصه بسیاااار دختر ساده ای هستی و نباید اینقدر از بی آبرو شدن شوهرت نگران باشی؟

خودشو بکشه ابروی تو میره؟دختر تو حالت خوبه چنان این وسط رفتار میکنی که انگار تو خیانت کردی 

تو رو خدا فقط عاقلانه عمل کن کاری که تو این دو سال نکردی حق شوهرت و اون زن رسوایی و نابودیه نزار زندگیتو تباه کنه 

شوهرت کاملا تو رو شناخته و انسان باهوشیه و می‌دونه داره چکار می‌کنه🤬